Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Ide o obnovenie profilu lebo pise corrupted profile.Syn prenasal zo svojho usb profil do jeho xboxu a od vtedy pise corrupted profile a neviem co stym.

Jestli má profil na live,tak je v xboxu funkce obnovení profilu ( RECOVER GAMERTAG ) . Jestli ale hraje jen offline ,tak už ho nelze obnovit . Jedině založit profil nový a savy přenést podle tohoto návodu na nový profil :

http://console-forum.net/tema/119571-preneseni-savu-z-profilu-na-jiny

• 5 months later...
  • Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zdravím, řeším podobný problém, mám na novým xku přetažené savy a poffil ze starýho a je tam všude corrupted. Mám RGH a jsem schopný si ty data nahrát na flasku pomocí FSD, v koncích jsme však u bodu 3 v návodu...získat nějaký achievment.... já se v xku vůbec pod tím corrupted profilem nemůžu přihlásit, mám tam vytvořený nový profil, xko ten corrupted ani nevidí v seznamu profilů. Co dál? Nebo tento postup je možná dělat jen na xku na kterém k corrupted došlo?

• 1 month later...
Odesláno

ahoj , mám pár dotazů k postupu. Původní xbox sem prodal ( a zbyl mi zabanovaný profil na hdd) , když ho dám do nového xka, tak je corupted profil. Jelikož nemám původní xbox , tak se ptám - je třeba dělat v postupu bod 3 ??? Původní xbox nemám, takže "nasbírat nějaké ajchy nemohu "na což navazuje otázka druhá - K čemu si vlastně vytváříte zálohu hdd, když se s ní pak vůbec nepracuje a "hashuje" se ten file s novýma ajchama ??Ted moje hlavní a podstatná otázka teda .-- Můžu si odbanovat corupted profil bez vlastnění zabanového xboxu (je prodán) , tím, že upravím rovnou ten BAK či ORIGO file ( nechám původní název )......Popravdě části proceduře, kde se "nasbírá pár ajchů" nerozumím, - nechápu proč je třeba.... Je to jen pro odlišení obou filů a odlišení zálohy od nové že ? ? Takže když nemám zabanovanou konzoli již, tak "risknu " odbanování původního filu ( max si ho zkopíruju 2 x a jeden projedu tím "cornem a hashem či co" - dopíšu těch 16 F)....Otázka dodatečná ?? funguje hdd s corrupted profi z jednoho zabanovaného xboxu i na jiném zabanovaném ??? ( Respektive vědět mi to asi bude k ničemu , když je nutné udělat proceduru s "ajchy" na zabanovaném xboxu , kde se ještě profil tváří jako v pohodě.... Respektive bez zabanového nemám šanci k profilu již žádné ajchy dohrát...........díky za info

Odesláno

ahoj , mám pár dotazů k postupu. Původní xbox sem prodal ( a zbyl mi zabanovaný profil na hdd) , když ho dám do nového xka, tak je corupted profil. Jelikož nemám původní xbox , tak se ptám - je třeba dělat v postupu bod 3 ??? Původní xbox nemám, takže "nasbírat nějaké ajchy nemohu "na což navazuje otázka druhá - K čemu si vlastně vytváříte zálohu hdd, když se s ní pak vůbec nepracuje a "hashuje" se ten file s novýma ajchama ??Ted moje hlavní a podstatná otázka teda .-- Můžu si odbanovat corupted profil bez vlastnění zabanového xboxu (je prodán) , tím, že upravím rovnou ten BAK či ORIGO file ( nechám původní název )......Popravdě části proceduře, kde se "nasbírá pár ajchů" nerozumím, - nechápu proč je třeba.... Je to jen pro odlišení obou filů a odlišení zálohy od nové že ? ? Takže když nemám zabanovanou konzoli již, tak "risknu " odbanování původního filu ( max si ho zkopíruju 2 x a jeden projedu tím "cornem a hashem či co" - dopíšu těch 16 F)....Otázka dodatečná ?? funguje hdd s corrupted profi z jednoho zabanovaného xboxu i na jiném zabanovaném ??? ( Respektive vědět mi to asi bude k ničemu , když je nutné udělat proceduru s "ajchy" na původním zabanovaném xboxu , kde se ještě profil tváří jako v pohodě.... Respektive bez původního zabanového xboxu nemám šanci k profilu již žádné ajchy dohrát...........díky za info

• 3 weeks later...
Odesláno
Nejde o hrací dobu' date=' musíš jen získat nějaký achievement (dostat nějaké Gčka/body nebo jak se tomu ještě říká ...)[/quote']

.. co když už zabanovanou konzoli nemám? je prodaná.. takže mám profil corrupted na hdd 20 gb, a novou nezabanovanou konzoli... tu zabanovanou už ne, tak kde mám nějaké ajchy získat? a je to vůbec potřeba??

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu