ceernouse Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Zdravím chci se zeptat zda jde přegrávat avi filmy... od jiste doby mi nejdou přehrat,... jde mi jen .wmv je něaký program nebo něaká ulita která to umí? díky8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Kodeky máš? http://console-forum.net/showpost.php?p=446427&postcount=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ceernouse Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Kodeky máš?http://console-forum.net/showpost.php?p=446427&postcount=3 Ne ne... nemam... taky nemam moznost se ted dostat s Xkem na net... a nemuzu se ani pripojit Xko s PC nejde to něak přes flashku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Udělal jsem to už také přesně podle postupu , nakopíroval kodeky do té složky , ale přesto mi to také nejde jako i jiným .Takže je to asi na novém dashboardu nefunkční . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Udělal jsem to už také přesně podle postupu , nakopíroval kodeky do té složky , ale přesto mi to také nejde jako i jiným .Takže je to asi na novém dashboardu nefunkční . není měl jsem nový dash a fungovalo bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 moje zkusenost rika, ze bez pripojeni k netu kodeky nefunguji. Nez sem dostal ban, tak jsem je z live stahnul a normlane fungovali. Po banu ale prestali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ceernouse
Zdravím chci se zeptat zda jde přegrávat avi filmy... od jiste doby mi nejdou přehrat,... jde mi jen .wmv je něaký program nebo něaká ulita která to umí? díky8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.