Luk3z^ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Čao, vždycky když dám přes SRD stahnout nejakej soubor ze S-R.com, docela dlouho to hlásí načítání a pak to hodí chybu. Musím snad ještě neco udělat mimo zadání jména a hesla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 ten downloader me tedka taky neak blbne, jak na to koukam tak se me stahovani uplne zastavilo....shit ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 přestan te používat sračky jeden z nejlepších !!! http://wordrider.net/freerapid/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Dave: freerapid mám, uz rak rok ho na tvoje doporuceni pouzivam :D .. ale semtam stahuje pomalu a uz nepamatuju ze bych na sharerapid daval nejaky jmeno a heslo, tak jestli to nestahuje jenom pres nejakej plugin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 že by sis stáhnul třeba novou verzi ? :D mě stahuje furt dobře k dnešnímu dni jsem přes zněj stáhnu přes 30gb na svůj novej 1,5tb hdd :D edit: mužeš zkusit USD ale ten je už out nebo Jdownloader ten si lidi taky dost chválej ale nevim jak je to s opisem captchy ta je u FRD nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Dave: ale tady jde o to ze na share rapidu mam premium, takze pluginy nechci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 ehm i na frdčku jde premium :P jestli ti nejde o tohle tak jsem asi blbej .... http://wordrider.net/forum/read.php?10,3795,3813 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luk3z^
Čao,
vždycky když dám přes SRD stahnout nejakej soubor ze S-R.com, docela dlouho to hlásí načítání a pak to hodí chybu. Musím snad ještě neco udělat mimo zadání jména a hesla?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.