ScH0ll_kIll3r Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Zdravím, je nějaká možnost dostat cracknuté aplikace z iPhona zpět do iTunes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 nejsem si jistý, ale asi ne, nevím to na 100% jediná možnost co mě napadá je, diskaid nebo winscp, ale ipa soubory tam nenajdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 no i kdyby tam byly jenom .deb tak mi to stačí, já bych si ty hry v ipa stáhl a do itunes dal, a pak v .deb bych si tam vrátil akorát pozice apod., nevíš kde se to nachází ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Vse se nachazi v /Applications.. nebo tak nejak.. najit se to da - ale vse jsou uz rozbalene .ipa - cele .ipa tam nenajdes, ani .deb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ScH0ll_kIll3r
Zdravím, je nějaká možnost dostat cracknuté aplikace z iPhona zpět do iTunes ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.