kuryr Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ahoj, chtěl jsem se optat nějak nechapu jak otevřit v killzone všecky zbraně a ty ruzne doplňky jako je vesta a pod. Dohrál jsem to a pořad třeba kuš je zamčená. nechápu to. V čem je problém nebo tak??jesli mi něco uniklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Podívej se sem : http://jakillzone.blog.cz/0904/navod-jak-ziskat-doplnky-v-killzone-liberation-psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuryr Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 dikec .. ale jak ziskavat obyč doplňky jako je třeba 3*granat tam neni. jen ziskat body :) ale jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Bohužel nevím jak získat body,hru eště ani nemám ale tenhle tejden by mi měla dojít tak taky začnu zjišťovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 tím že budeš dělat Chalenges které se ti otevřou po dohrání každé kapitoly ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.