brizap Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Zdravím..mam doma pc a notebook...stahl jsi hru Borderlands..slysel jsem, ze je dobra po lanu, ale jsou s tim problemy jak to rozchodit..zkousel jsem sitovi kabel-nic,hamachi-nic jenom pres router nic.. opravdu nevim jak to mam spojit aby nas to naslo..jestli s tim ma nekdo zkusenosti tak prosiim pomozte diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 opravdu nikdo nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Zdravím..mam doma pc a notebook...stahl jsi hru Borderlands..slysel jsem, ze je dobra po lanu, ale jsou s tim problemy jak to rozchodit..zkousel jsem sitovi kabel-nic,hamachi-nic jenom pres router nic.. opravdu nevim jak to mam spojit aby nas to naslo..jestli s tim ma nekdo zkusenosti tak prosiim pomozte diky Zdarec, jako já jsem to skoušel s bratrem skze netbook a počítač a vpohodě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Mrkni na tohle http://segmentnext.com/index.php/2009/12/09/borderlands-hamachi-guide/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.