brizap Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2010 Zdravím..mam doma pc a notebook...stahl jsi hru Borderlands..slysel jsem, ze je dobra po lanu, ale jsou s tim problemy jak to rozchodit..zkousel jsem sitovi kabel-nic,hamachi-nic jenom pres router nic.. opravdu nevim jak to mam spojit aby nas to naslo..jestli s tim ma nekdo zkusenosti tak prosiim pomozte diky Citovat
vrana.p Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2010 brizap napsal: Zdravím..mam doma pc a notebook...stahl jsi hru Borderlands..slysel jsem, ze je dobra po lanu, ale jsou s tim problemy jak to rozchodit..zkousel jsem sitovi kabel-nic,hamachi-nic jenom pres router nic.. opravdu nevim jak to mam spojit aby nas to naslo..jestli s tim ma nekdo zkusenosti tak prosiim pomozte diky Zdarec, jako já jsem to skoušel s bratrem skze netbook a počítač a vpohodě.... Citovat
Cartman182 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2010 Mrkni na tohle http://segmentnext.com/index.php/2009/12/09/borderlands-hamachi-guide/ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.