philip.ch Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Hoj, newíte pls jak zijstit firmware PSP z paměťovky? Je tam hodně souborů se sytémem atd. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Jak zjistit ? Firmware máš napsanej v PSP/System/System Settings/System Information Můžeš sem hodit screen co máš na paměťovce, ale xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michelito1996 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 a muzes mi říct jak můžeš mít firmware na paměťovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ^^ Třeba myslí eboot.pbp, že tam má, jinak ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Třeba chce zjistit,jestli má flashnutelnou paměťovku,ne?...Zkus se podívat tam,kam napsal Zinglbee a tam to najdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Flashnutelnou Paměťovku jsem ještě neviděl .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 philip.ch Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 No jasně mám tam eboot.PBT . Co to teda zanemná? A můžu ti zijstit ten firmware? (to psp je vybytý, proto nemůžu jít do Sytem Setings)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 1) Muselo by se to jmenovat třeba 500.PBP, takhle ti neporadíme 2) Znamená ? Je to nějakej FW, jakej ? to nevíme 3) Ne nemůžeš, musíš PSP nabít. 4) Mrkni na pravopis :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
philip.ch
Hoj, newíte pls jak zijstit firmware PSP z paměťovky? Je tam hodně souborů se sytémem atd. Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.