rockyzz Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Takže potřebuju nějaký lidi na vidmaster achivmenty (endure) takže dávejte G.Tagy. Edit: už jen Endure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 ¨Najde se někdo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Takže najde se ještě někdo na Annual a Endure? Deja Vu mam hotovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboss47 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Sice nevim o co presne jde,ale halo parim kazdy den,tak si me pridej, Luboss47 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Když budeš mít všechny vidmastry tak se ti otevře Recon Armor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Najde se někdo ? Pouze skušení..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unbewaffnet Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Zdravím, je-li to ještě aktuální, tak bych se přidal na Endure. Firefight jsem ovšem zatím hrál jen solo, nejvíc mám 480 000 bodů na Winward (viz bungie.net). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Ahoj, už jsem si tě přidal, dáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.