Chlapecek Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2010 Potreboval bych poradit,stahnul jsem si hru na psp a je to v 5 souborech,v jakem programu to mam spojit ty party.. Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2010 Otevři ten první (rar01/001) a ten soubor přetáhni na plochu Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 8, 2010 Winrar, 7zip, Total Commader Ultraprime (doporučuji) .. Citovat
0 Chlapecek Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2010 ja jsem to stahnul v jednom linku..rozbalil,a je tam ted 5 casti.. Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 8, 2010 Tak pokud to má koncovku ISO nebo CSO rovnou kopíruj do složky ms0:/ISO/ Citovat
0 ferniii Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2010 Některý hry jsou v ISO/CSO hned jak je stáhnu a tváří se jako zararovanej soubor...Takže to nerozbaluj a hned to hoď do PSP tak,jak jsi to stáhnul...U mě tomu tak občas prostě je... Citovat
Otázka
Chlapecek
Potreboval bych poradit,stahnul jsem si hru na psp a je to v 5 souborech,v jakem programu to mam spojit ty party..
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.