Chlapecek Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Potreboval bych poradit,stahnul jsem si hru na psp a je to v 5 souborech,v jakem programu to mam spojit ty party.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Otevři ten první (rar01/001) a ten soubor přetáhni na plochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Winrar, 7zip, Total Commader Ultraprime (doporučuji) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chlapecek Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ja jsem to stahnul v jednom linku..rozbalil,a je tam ted 5 casti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Tak pokud to má koncovku ISO nebo CSO rovnou kopíruj do složky ms0:/ISO/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Některý hry jsou v ISO/CSO hned jak je stáhnu a tváří se jako zararovanej soubor...Takže to nerozbaluj a hned to hoď do PSP tak,jak jsi to stáhnul...U mě tomu tak občas prostě je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chlapecek
Potreboval bych poradit,stahnul jsem si hru na psp a je to v 5 souborech,v jakem programu to mam spojit ty party..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.