*Dave* Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 viz. nadpis, potřebuju nějakou stránku kde se dají koupit CD klíče do her resp. potřebuju do CoD4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 paprika4 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Cau...myslis steam keye??? tak tady mas jednu z nejlevnejsich stranek na steam hry...levnejsi jsem nevidel :) www.steamgames.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 potřebuju sehnat origo key na cod4 na mp... steamgames mi nechcou najet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 potřebuju sehnat origo key na cod4 na mp... steamgames mi nechcou najet... Asi preto lebo cod4 neni cez steam .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Asi preto lebo cod4 neni cez steam .. Ty si chytrý, že? :D Samozřejmě, že ho na steamgames mají, nedávno sem koukal a stál něco kolem 470 czk, ted mají asi nějaký problém, zkus počkat a uvidíš.. Jinak CoD4 sice není přez steam, ale steamgames prodava vsechno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 viz. nadpis, potřebuju nějakou stránku kde se dají koupit CD klíče do her resp. potřebuju do CoD4 http://www.steamgames.cz/akcni-hry/i7-call-of-duty-4-backup-key Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LENCAK Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 www.bbc2.wz.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*Dave*
viz. nadpis, potřebuju nějakou stránku kde se dají koupit CD klíče do her resp. potřebuju do CoD4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.