Enty Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Dostal jsem hru Euro 2008 na PSP a pokaždý když hru zapnu načte se do menu a pak spadne celý psp nevíte co s tim je?? 200crd. za vyřešení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michelito1996 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Dostal jsem hru Euro 2008 na PSP a pokaždý když hru zapnu načte se do menu a pak spadne celý psp nevíte co s tim je??200crd. za vyřešení :D je to UMD ? jaký máš FW a jestli origo nebo custom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 je to UMD ? jaký máš FW a jestli origo nebo custom? jak muzes dostat iso hru?:D srry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michelito1996 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 jak muzes dostat iso hru?:D srry za OT hele nikoho tady nezajímáš tak sklapni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 hele nikoho tady nezajímáš tak sklapni kdybych te nezajimal tak mi nepises... sorry za ot... k tematu: spatna verze hry, spatnej fw, pokud mas fw do 5.03 ses v poho a poslu ti navod jak na to, pokud mas vic jak 5.03 stahni si nej ofw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Je to UMD a FW mam Oficiální .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Mrkni na to UMD,jestli není nějak poškrábaný nebo tak něco...Jinak mi to rozum moc nebere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 zkus to zapnout bez pametovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 a jiný UMD ti to bere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 jiné UMD bez problému ten disk je novej takže bez škrábanců tu pamětovku testnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 A jaký máš FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Jeho fw na to nebude mít vliv když to spustí,navíc má ofiko takže vyloučeny pluginy atp tak už se neptejete jaký má fw kdyby měl nízký tak se mu to ani nespustí... kdyby to s tou pametovkou neslo zkus to umd na jinem psp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak musí bejt nějak v háji ten disk už z výroby...zkus ho na jiným PSP a pokud nepůjde ani tam,tak ho nějak reklamuj... Jinak zozy,jak by s tím mohla souviset paměťovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 zkoušel jsem to na jiném PSP a to samí ... zajímavé je že včera mi to šlo a dneska už zase ne :D asi podle nálady nebo fakt už nevím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 :roll:tak jestli ti to na jiným PSP taky nešlo tak to bude asi UMDčkem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 pametovka s tim souvisi tak že kdyby byl treba spatnej save a nacetlo by se to v menu tak by to zpusobilo zamrznuti kdyby ne corrupted...kdyz to nejde na jinem tak je to nanic umd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 musim vyzkoušet tu pamětovku vubec jsem se k tomu nedostal zkoušel jsem to na jiném PSP ale měl jsem tam svoji pamětovku :D takže je možnost že je to tou pamětí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Enty
Dostal jsem hru Euro 2008 na PSP a pokaždý když hru zapnu načte se do menu a pak spadne celý psp nevíte co s tim je??
200crd. za vyřešení :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.