CHheVvy Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2010 Chtěl bych doporučit hru jedno z těch tří co jsou v nadpise, aď píšou lidi co to hráli a dohráli, piště + a i -, dobrý nápady a to co vás zaujelo nebo doporučte nějakou podobnou pecku
0 mirod7174 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2010 Řekl bych, že AC2 se mezi ty dvě ostatní nehodí - je to trochu jiný žánr přece ... to se dá srovnávat jen blbě ...
0 bitskull Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Presto, ze se daji vsechny tri hry oznacit jako akcni, tak jsou v podstate rozdilne :) Dante's Inferno - cista brutalni akce - behem chvilky pokosis desitky nepratel Darksiders - akcarna prolozena hadankama AC 2 - stealth akce s osobnejsimi soubojema, ktere jsou vic na telo Doporucuju si postupne zahrat vsechny, kterou zacnes je na tobe ;)
0 xUltimate Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Tak já jsem hrál jenom AC2, už mi chybí jen poslední DNA a musím říct, je to paráda. První díl mě moc nebavil, ale tohle je skvělé. Zezačátku budeš utíkat z toho centra, kde ses připojoval na ten přístroj, což je nuda, která se nedá obejít, potom budeš hrát za Ezia, taky nuda, ale pak s ním získáš ten assassinův oblek a to už je super.. Prostě ty souboje na blízko, na dálku, lezení po střechách, plavání.. ani nemůžu vyjmenovat všechno.. Určitě si AC2 kup, buď dříve nebo později, zahraj a nenech se odradit začátkem hry, jako spousta lidí včetně mě, chce to vydržet a pak to stojí za to..
Otázka
CHheVvy
Chtěl bych doporučit hru jedno z těch tří co jsou v nadpise, aď píšou lidi co to hráli a dohráli, piště + a i -, dobrý nápady a to co vás zaujelo
nebo doporučte nějakou podobnou pecku
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts