rtepik Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ahoj, chtel bych se zeptat, bavi Vas jeste hrat hry na PC ci konzolich. Mne je 25 a skoro jiz nehraji (obcas si zahraji nejakou adventurku), nejak jsem z toho uz asi vyrostl:cheesygrin: a co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Trochu divná otázka. To se chceš pochlubit, že ve svejch 25 letech už má trochu něco jinýho na starosti, než si hrát? To dá ale rozum člověče.. :) Ono ti taky nic jinýho nezbývá.. Jinak abych nebyl OT: Ano, občas si něco zahraju o stále mě to baví, ale časem na tom budu podobně, což dá rozum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Před 5 a víc roky sem o víkendech dokázal u PC sedět a pařit do 4 rána a ráno brzo vstát a zas. Teďka si jdu zahrát hru,nehraju ji ani hodinu a už mě to nebaví. Ale zase sem si vypěstoval závislost na filmech,někdy mám období že za večer si dám 3 filmy :D Ale v létě sem si nainstaloval Pharaóna a ani sem nevěděl jak sem u toho mohl strávit 18 hodin pozorováním lidiček jak nosí kvádry na pyramidu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ja si občas něco zapařím ale už na tom neulítavam jako kdysi :) ... na konzoly jsem nepařil už ani nepamatuju ale ještě mě to někdy chytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtepik Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Trochu divná otázka. To se chceš pochlubit, že ve svejch 25 letech už má trochu něco jinýho na starosti, než si hrát? To dá ale rozum člověče.. :) Ono ti taky nic jinýho nezbývá..Jinak abych nebyl OT: Ano, občas si něco zahraju o stále mě to baví, ale časem na tom budu podobně, což dá rozum. nechci se chlubit, proc by taky, jen me zajima i nazor ostatnich, ja si ted kazdou investici dobre promyslim, napriklad jsem si koupil TV za 50 000 a ted mi tu jen lezi, clovek stejne nema cas se na ni divat, jen do prace a z prace, vlastne jedine co poradne vyuziju je pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Je logické, že časem většina lidí z hraní her vyroste a nebudou je bavit tolik, jako dříve. Mě většina her baví, ale určitě u toho nesedím celé dny... Ale když si jdeme s kámošema zahrát split-screen COD MW2 na PS3, tak je to vždycky skvělá zábava a vydržíme u toho dlouho :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Je mi 18,a když mě hra chytne jsem schopnej zapomenout jít i do školy (což se mi stalo :D ) pak omluvenka - zapoměl na školu :D, hry mě baví , rád zkouším to nový ale sem čímdál více zklamanější, pak z těch novejch je třeba jedna dobrá, tak zase hraju :) prostě zkouším skoro vše co teď vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 nechci se chlubit, proc by taky, jen me zajima i nazor ostatnich, ja si ted kazdou investici dobre promyslim, napriklad jsem si koupil TV za 50 000 a ted mi tu jen lezi, clovek stejne nema cas se na ni divat, jen do prace a z prace, vlastne jedine co poradne vyuziju je pc No tak to chce poklonu, když si ve 25 můžeš dovolit koupit TV za 50 litrů a ani na ní nekoukat. ;) Takže koukám že máš místo hraní zálibu vydělávat.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Hrát mě baví, ale jsem poslední dobou šíleně vybíravej.. a jestli mě baví jedna hra z 10, tak nepřehánim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtepik Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 No tak to chce poklonu, když si ve 25 můžeš dovolit koupit TV za 50 litrů a ani na ní nekoukat. ;) Takže koukám že máš místo hraní zálibu vydělávat.. :D to byla poradna nerozvaznost ji kupovat, ted ji nemuzu prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 to byla poradna nerozvaznost ji kupovat, ted ji nemuzu prodat To se ti ani nedivím, :) Jinak já už taky hraju jen minimálně, ale né kvůli tomu, že by mě to nebavilo, nýbrž kvůli tomu, že na to prostě nemám čas a když trochu času je, tak nemám náladu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtepik Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 To se ti ani nedivím, :)Jinak já už taky hraju jen minimálně, ale né kvůli tomu, že by mě to nebavilo, nýbrž kvůli tomu, že na to prostě nemám čas a když trochu času je, tak nemám náladu.. jj, to mam taky tak, kdyz by pak cas byl, tak nemam naladu, ale koukam, ze ty mas dle tveho popisu konzoli opravdu pozehnane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 to je stejna otazka jako bavi vas zakladat cim dal blbejsi topiky ? k tematu je mi skoro 18 a hraju jen onlajnovky serii cod, wow, a poker... obcas kdyz vyjde naka nova hra tak vyzkousim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 jj, to mam taky tak, kdyz by pak cas byl, tak nemam naladu, ale koukam, ze ty mas dle tveho popisu konzoli opravdu pozehnane Asi takhle, Xbox už nějaký rok vlastním.. Na tom jediném si občas něco zahraju. Wii sem koupil mámě a sestře, ty na tom hrajou pořád.. Toť vše.. :) Jinak sem zapoměl na iPhone, na něm hraju furt.. hlavně při cestách.. /OFF/ - fuj WoW.. Zkus Lineage 2! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Mno tak mě je 17 a hry už taky moc nemusim. Sem tam si na PC pustim GTA San Andreas nebo teď mě chytlo CoD MW2, ale opravdu to pouštim minimálně. Když třeba jedu někam tak ještě s sebou kdyby byla nuda vemu PSP a zahraju, jinak doma ne. No a PS2 co mám? To už je několik měsíců schovaný ve skříni a nejspíš tam ještě i dlouho bude. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtepik Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 tak koukam, za cca 80% lidi s pribyvajicim vekem ztrati o hry zajem, to je dobry, clovek si vydelava, ma penize ne lepsi graf. karty atd., ale stejne si je nekoupi, ptz nehraje, ve finale tedy Ati a nVidia vydelava na rodicich pubertaku, kteri na nich lepsi kusy hw vyskemraji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 To víš no, když dospíváme tak máme jiný starosti než pařit na kompu. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.