Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bavi Vas jeste hrat hry??

rtepik

Recommended Posts

Trochu divná otázka. To se chceš pochlubit, že ve svejch 25 letech už má trochu něco jinýho na starosti, než si hrát? To dá ale rozum člověče.. :) Ono ti taky nic jinýho nezbývá..

Jinak abych nebyl OT: Ano, občas si něco zahraju o stále mě to baví, ale časem na tom budu podobně, což dá rozum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před 5 a víc roky sem o víkendech dokázal u PC sedět a pařit do 4 rána a ráno brzo vstát a zas. Teďka si jdu zahrát hru,nehraju ji ani hodinu a už mě to nebaví. Ale zase sem si vypěstoval závislost na filmech,někdy mám období že za večer si dám 3 filmy :D

Ale v létě sem si nainstaloval Pharaóna a ani sem nevěděl jak sem u toho mohl strávit 18 hodin pozorováním lidiček jak nosí kvádry na pyramidu :D

Odkaz ke komentáři

Trochu divná otázka. To se chceš pochlubit, že ve svejch 25 letech už má trochu něco jinýho na starosti, než si hrát? To dá ale rozum člověče.. :) Ono ti taky nic jinýho nezbývá..

Jinak abych nebyl OT: Ano, občas si něco zahraju o stále mě to baví, ale časem na tom budu podobně, což dá rozum.

nechci se chlubit, proc by taky, jen me zajima i nazor ostatnich, ja si ted kazdou investici dobre promyslim, napriklad jsem si koupil TV za 50 000 a ted mi tu jen lezi, clovek stejne nema cas se na ni divat, jen do prace a z prace, vlastne jedine co poradne vyuziju je pc

Odkaz ke komentáři

Je logické, že časem většina lidí z hraní her vyroste a nebudou je bavit tolik, jako dříve. Mě většina her baví, ale určitě u toho nesedím celé dny... Ale když si jdeme s kámošema zahrát split-screen COD MW2 na PS3, tak je to vždycky skvělá zábava a vydržíme u toho dlouho :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Je mi 18,a když mě hra chytne jsem schopnej zapomenout jít i do školy (což se mi stalo :D ) pak omluvenka - zapoměl na školu :D, hry mě baví , rád zkouším to nový ale sem čímdál více zklamanější, pak z těch novejch je třeba jedna dobrá, tak zase hraju :) prostě zkouším skoro vše co teď vyjde

Odkaz ke komentáři

nechci se chlubit, proc by taky, jen me zajima i nazor ostatnich, ja si ted kazdou investici dobre promyslim, napriklad jsem si koupil TV za 50 000 a ted mi tu jen lezi, clovek stejne nema cas se na ni divat, jen do prace a z prace, vlastne jedine co poradne vyuziju je pc

No tak to chce poklonu, když si ve 25 můžeš dovolit koupit TV za 50 litrů a ani na ní nekoukat. ;) Takže koukám že máš místo hraní zálibu vydělávat.. :D

Odkaz ke komentáři

To se ti ani nedivím, :)

Jinak já už taky hraju jen minimálně, ale né kvůli tomu, že by mě to nebavilo, nýbrž kvůli tomu, že na to prostě nemám čas a když trochu času je, tak nemám náladu..

jj, to mam taky tak, kdyz by pak cas byl, tak nemam naladu, ale koukam, ze ty mas dle tveho popisu konzoli opravdu pozehnane

Odkaz ke komentáři

jj, to mam taky tak, kdyz by pak cas byl, tak nemam naladu, ale koukam, ze ty mas dle tveho popisu konzoli opravdu pozehnane

Asi takhle, Xbox už nějaký rok vlastním.. Na tom jediném si občas něco zahraju.

Wii sem koupil mámě a sestře, ty na tom hrajou pořád..

Toť vše.. :)

Jinak sem zapoměl na iPhone, na něm hraju furt.. hlavně při cestách..

/OFF/ - fuj WoW.. Zkus Lineage 2! :D

Odkaz ke komentáři

Mno tak mě je 17 a hry už taky moc nemusim. Sem tam si na PC pustim GTA San Andreas nebo teď mě chytlo CoD MW2, ale opravdu to pouštim minimálně. Když třeba jedu někam tak ještě s sebou kdyby byla nuda vemu PSP a zahraju, jinak doma ne. No a PS2 co mám? To už je několik měsíců schovaný ve skříni a nejspíš tam ještě i dlouho bude. :D

Odkaz ke komentáři

tak koukam, za cca 80% lidi s pribyvajicim vekem ztrati o hry zajem, to je dobry, clovek si vydelava, ma penize ne lepsi graf. karty atd., ale stejne si je nekoupi, ptz nehraje, ve finale tedy Ati a nVidia vydelava na rodicich pubertaku, kteri na nich lepsi kusy hw vyskemraji

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu