Enty Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Já hraju na serveru Anthoria :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 wow hraju na ofiku :ú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Mno hraju na anatheme mam tam pomerne slusnyho DK skoro full epic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shax Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 twinstar:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 equilibrium - mightandmagic.cz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Anathema full deadly a asi 2 doplnky relent...hunt Fanny .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Twinstar :), pred tim Sargeras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Kdo je z MaM a t napise nick.. hraval sem tam.. za doby 2.4.3 full brutal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 sice už nehraju ale hrál jsem na onlinegamers.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaky Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Twinstar :wohow: Jaky 70 Tauren Druid Feral Tank <Warrios of Dawn>...ano rad sa chvalim:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Já mám 70 full epic pvp combat roguna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Mock:ja sem z MaM konkretne Anathema drive sem hral i na gigafunu shamika s full dark setem,death tabardem,shaman fistama od ty velky bily litajici hovadiny xD,s q do bt a zbytek eq z Kila a Kaela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Mám frozen acc na drak'thulu (ofic server). Už to přes půl roku nehraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 zdar nevite nejakej dobrej sever na 2.4.3 jinak abych nebol off tak hraju na gigafunu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Equilibrium. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 EQ je 3.1.3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Mock: on tim myslel to ze hraje na eq jinak dobrej server na 2.4.3. je klasicky Sergeras. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 To tu nikdo nehraje na ofíku ? http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Steamwheedle+Cartel&cn=Defis Steamwheedle Cartel ftw ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Czech WoW server - Drahy.com hraju tam tejden - Paladin 17 Lvl, Warlock - 8 Lvl Jsem s ním spokojenej, jediní co mě dokáže vytočit je, že dost často hlavně o víkendech padá server tak na 30 min. off :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 jinak dobrej server na 2.4.3. je klasicky Sergeras. hej a jak dlouho tam trva registrace me to napsalo ze mi prijde e-mail a jeste neprisel :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 hej a jak dlouho tam trva registrace me to napsalo ze mi prijde e-mail a jeste neprisel :cry: Musis pockat na schvaleni admina schvalne sem se tam taky registroval. Pokud to driv schvalej me tak ti ten ucet klidne dam protoze na 2.4.3. se mi hrat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.