Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nazor na Iphone 2g? (1g)

breaker

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Lidi jak vam sednul ci ne , chci slyset zkusenosti ....dankee

nemam ani 2G ani 3G ale zkousel jsem oba....2G je vlastne to same akorat to proste nema funkce 3G site coz je vlastne celkem spatny pac zrovna tenhle telefon je na net super...ale na net jen s GPRS to fakt ne...nevim jestli ma EDGE ale i kdyby jo tak treba u O2 je uz k nicemu...nema GPS a ma horsi vyzvaneni(horsi reprak)..jinak myslim ze jo to same...ale me by treba hodne stvalo ty site 3G(UMTS HSDPA)pac ja sem na netu casto....:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Lidi ja bych vlaste prechazel z Omnie na tohle , a vymenoval za ipod touch 3g ... Tak proto se ptam vas jakozto vlastníků .... jde mi o to aby to jelo proste nemusi to byt jak raketa ale nesekanost systemu kvalitni hudba a plynulej film jak jsem zvyklej u ipodu touche 3g bych rad zachoval .

Odkaz ke komentáři

• 0
Lidi ja bych vlaste prechazel z Omnie na tohle , a vymenoval za ipod touch 3g ... Tak proto se ptam vas jakozto vlastníků .... jde mi o to aby to jelo proste nemusi to byt jak raketa ale nesekanost systemu kvalitni hudba a plynulej film jak jsem zvyklej u ipodu touche 3g bych rad zachoval .

Tak pokud ti de jen o toto, tak to zvládá na jedničku, pokud hudbu hodláš poslouchat přez sluchátka.. ten reprák je fakt otřesný..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu