breaker Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Lidi jak vam sednul ci ne , chci slyset zkusenosti ....dankee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Na telefonování, filmy, hudbu a fotky super, ale novější hry nezvládá.. třeba CoD5 se seká (a to není zdaleka jediná) Kvůli těm hrám sem si sehnal 3GS.. na tom vše šlape jak hodinky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Mam asi 2 roky, lepsi foun jsem nemel,mozna by ho nahradil jen 3G nebo 3GS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Lidi jak vam sednul ci ne , chci slyset zkusenosti ....dankee nemam ani 2G ani 3G ale zkousel jsem oba....2G je vlastne to same akorat to proste nema funkce 3G site coz je vlastne celkem spatny pac zrovna tenhle telefon je na net super...ale na net jen s GPRS to fakt ne...nevim jestli ma EDGE ale i kdyby jo tak treba u O2 je uz k nicemu...nema GPS a ma horsi vyzvaneni(horsi reprak)..jinak myslim ze jo to same...ale me by treba hodne stvalo ty site 3G(UMTS HSDPA)pac ja sem na netu casto....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 breaker Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Lidi ja bych vlaste prechazel z Omnie na tohle , a vymenoval za ipod touch 3g ... Tak proto se ptam vas jakozto vlastníků .... jde mi o to aby to jelo proste nemusi to byt jak raketa ale nesekanost systemu kvalitni hudba a plynulej film jak jsem zvyklej u ipodu touche 3g bych rad zachoval . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Lidi ja bych vlaste prechazel z Omnie na tohle , a vymenoval za ipod touch 3g ... Tak proto se ptam vas jakozto vlastníků .... jde mi o to aby to jelo proste nemusi to byt jak raketa ale nesekanost systemu kvalitni hudba a plynulej film jak jsem zvyklej u ipodu touche 3g bych rad zachoval . Tak pokud ti de jen o toto, tak to zvládá na jedničku, pokud hudbu hodláš poslouchat přez sluchátka.. ten reprák je fakt otřesný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 breaker Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Tak to je jasne ze prez sluchatka , nechci kohokoliv urazit ale nejsem jako cigani kteri chodej po nakupnich centrech a machrujou s n95kou :-D , jde mi o plynulost jo a vydzz ...proste na to na co jsem zvyklej u ipoda touche 3g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ja ho mam,a nepostrehl sem ze by se treba zrovna COD5 sekala,spis se mi obcas trosicku kousne guitar rock tour 2,kdyz mam plnej displej tech bodu a mam to na hard:D ale jinak filmy,hudba,hry vsechno vpohode:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 breaker Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Takze povidate jit do toho jo? ma to stejnej vykon jako ten touch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Vykon to ma sice polovicni, ale myslim si ze dostacuje. Sekani jsem postrehl treba u NFS Shift, ale kdyz jsem si porcistil ramku od aplikaci, tak to bylo "ok". Ja bych do 2Gcka sel klidne znova, ale nakup to bude tvuj. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
breaker
Lidi jak vam sednul ci ne , chci slyset zkusenosti ....dankee
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.