Jersey Jazz Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 PSP se nenabíjí v usb modu.USB recharge je ON ještě nedavno to šlo prosim o radu děkuji fw je 5.50 GEN-D full psp slim 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Jdi v XMB do Settings > System Settings > najdi USB Charge > zvol si On :bash:8) Mělo by to jet! Pokud máš Plugin Ultimate VSH Menu, můžeš si to změnit přímo ve VSH! | V USB CHARGE ... ENABLED/DISABLED EDIT: Tak jsem to vyzkoušel na svém v XMB v settings mám ON a ve VSH mám DISABLED! -> Nenabíjí Musí se to změnit obojí na ENABLED a resetnout PSP, potom by to mělo konečně fungovat! Jestli ne, tak nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 v recovery sem dal tež nabijeni enabled v menu usb charge On a furt nic no nechapu možna je něco s baterkou ale eště před par dny to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Tak to bych viděl spíš na problém USB kabelu. Baterka ti jde nabíjet nabíječkou normálně? EDIT: restartoval jsi PSP, poté co jsi dal nabíjení ON? (mě to začalo fungovat až po resetu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 restartoval jsem,kabel je v pořadku,přenos dat jede šecko funguje jenom to ne. Přes nabíječku se nabíjí jako vždy jen to usb nejde nechapu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Tak pak už mě napadá jenom obnovit výchozí nastavení! Jinak fakt nevím čím by to mohlo být....:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 ja bych zkusil vypnout to nabíjení v recovery - alespon u me to delalo potiže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 jakykoliv pokus selhal ted uz vubec netusim co s tym normal pretahuju hry atd na psp,ale furt to nabijeni ani ťuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 pořad nikdo nevi?achjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir_Georgos Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Teď mi to začlo dělat taky.....zničeho nic se to přes usb přestalo nabíjet.....jsem z toho jelen :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir_Georgos Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Teď mi to začlo dělat taky.....zničeho nic se to přes usb přestalo nabíjet.....jsem z toho jelen :( Vyřešeno.....Vypnul jsem USB nabíjení v system settings i ve VHS menu....restartoval jsem PSP....pak jsem nabijeni zapnul ale pouze ve VHS menu a zase to běží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jersey Jazz
PSP se nenabíjí v usb modu.USB recharge je ON
ještě nedavno to šlo prosim o radu děkuji
fw je 5.50 GEN-D full
psp slim 2004
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.