Jersey Jazz Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2010 PSP se nenabíjí v usb modu.USB recharge je ON ještě nedavno to šlo prosim o radu děkuji fw je 5.50 GEN-D full psp slim 2004 Citovat
0 domvala Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Jdi v XMB do Settings > System Settings > najdi USB Charge > zvol si On :bash:8) Mělo by to jet! Pokud máš Plugin Ultimate VSH Menu, můžeš si to změnit přímo ve VSH! | V USB CHARGE ... ENABLED/DISABLED EDIT: Tak jsem to vyzkoušel na svém v XMB v settings mám ON a ve VSH mám DISABLED! -> Nenabíjí Musí se to změnit obojí na ENABLED a resetnout PSP, potom by to mělo konečně fungovat! Jestli ne, tak nechápu... Citovat
0 Jersey Jazz Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 v recovery sem dal tež nabijeni enabled v menu usb charge On a furt nic no nechapu možna je něco s baterkou ale eště před par dny to šlo Citovat
0 domvala Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Tak to bych viděl spíš na problém USB kabelu. Baterka ti jde nabíjet nabíječkou normálně? EDIT: restartoval jsi PSP, poté co jsi dal nabíjení ON? (mě to začalo fungovat až po resetu) Citovat
0 Jersey Jazz Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 restartoval jsem,kabel je v pořadku,přenos dat jede šecko funguje jenom to ne. Přes nabíječku se nabíjí jako vždy jen to usb nejde nechapu to Citovat
0 domvala Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Tak pak už mě napadá jenom obnovit výchozí nastavení! Jinak fakt nevím čím by to mohlo být....:? Citovat
0 manek100 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 ja bych zkusil vypnout to nabíjení v recovery - alespon u me to delalo potiže Citovat
0 Jersey Jazz Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 jakykoliv pokus selhal ted uz vubec netusim co s tym normal pretahuju hry atd na psp,ale furt to nabijeni ani ťuk Citovat
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 pořad nikdo nevi?achjo Citovat
0 Sir_Georgos Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2011 Teď mi to začlo dělat taky.....zničeho nic se to přes usb přestalo nabíjet.....jsem z toho jelen :( Citovat
0 Sir_Georgos Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2011 Teď mi to začlo dělat taky.....zničeho nic se to přes usb přestalo nabíjet.....jsem z toho jelen :( Vyřešeno.....Vypnul jsem USB nabíjení v system settings i ve VHS menu....restartoval jsem PSP....pak jsem nabijeni zapnul ale pouze ve VHS menu a zase to běží :) Citovat
Otázka
Jersey Jazz
PSP se nenabíjí v usb modu.USB recharge je ON
ještě nedavno to šlo prosim o radu děkuji
fw je 5.50 GEN-D full
psp slim 2004
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.