Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s HDD


gal

Otázka

zdravím, mám takový menší problém...koupil jsem starší 20 GB hdd, včera jsem jej zapojil a pokud jsem se nepřeslechl, tak byl při provozu xboxu naprosto tichý.....chvíli poté mi ale na chvíli vypadl v domě proud v době, kdy jsem stahoval dema z marketplace, hned jak opět naskočil, rozeběhl se i xbox, ale hdd od té doby vydává slyšitelný drnčivý zvuk, je možné, že je něco v nepořádku a disk byl poškozen výpadkem elektřiny? Mám za to, že by disk měl být slyšitelný maximálně v době zápisu na něj a ne v podstatě pořád. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

tak jsem disk vytáhl a zjistil horší věc, zvuk nepochází z hdd ale přímo z xboxu. Jedná se o takový menší-větší (těžko to objektivně posoudit) brum. Pokud se nepletu, tak je xbox až na hluk ventilátorů, které jsou slyšitelné až z poměrně malé vzdálenosti, úplně bezhlučný. Nevíte čím by ten brum mohl být způsobený?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
nemáš možnost natočit video či audiostopu ? pochybuju že by se HDD pokazil možná čtečí ručka nedojela na začateční pozici ale to určitě nevadí.. kolikrát mi hexne notebook (na tvrdo) a vše funguje ok ale určitě mu to neprospívá..

píše že harddiskem to není

gal: tvoje xko možná zřejmě dostalo nějaký výboj, já jsem si hned myslel že to bude v konzoli a ne v hdd, ale když jsi psal hdd, myslel jsem že to máš vyzkoušeno i bez něj...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu