Capricorne Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Jaký byste mě doporučili adaptér na PSP do auta abych kdyz nekam pojedu mohl PSP nabijet za jizdy ... ? Sice jsem nasel car adaptery do auta na PSP ale jsou to 12V a PSP se nabiji na 5V ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Jaký byste mě doporučili adaptér na PSP do auta abych kdyz nekam pojedu mohl PSP nabijet za jizdy ... ?Sice jsem nasel car adaptery do auta na PSP ale jsou to 12V a PSP se nabiji na 5V ... pokud se nepletu, tak 12v de z autozapalovace do toho adapteru, kterej do psp vysila jen tech pet.... :);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Červen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 J tak by to melo bejt ale jesli to neni tak ze tam je konec do toho zapalovace a pak uz do PSP bez toho transformatoru ci co to je ... aby tech 12 V neslo do PSP rovnou na fotkach to neni nikde videt .. tak jesli ho nekdo ma aby napsal jak to s tim je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 to by mne taky zajimalo, protoze ted jedu na dovolenou autem asi 20 hod.tak by se to docela hodilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Červen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 mno tak to je presne muj pripad ... to tady neni nikdo kdo ho ma a poradi ... ? Tady sem neco nasel .... http://psp-sony.surtep.cz/ovladace-doplnky/car-charger/ je to jedine kde je napsano ze vstupni je 12V a vystupni 5V ... co vy na to ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 ježiš to je jasný, že tam je transformátor! Ten adaptér je bez vady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.