Bila16 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Ahoj mam starej xbox a strsne se prehriva nevím co stím tak jsem zvažoval nový xko tak potřebuji radu který hardisk si musim ponechat tak by mě zajímalo jestli stačí arcade Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Tady je návod jak upravit chlazení http://console-forum.net/showthread.php?t=42843 Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Nechápu tu tvojí otázku ... chceš vědět jakej si máš koupit HDD? Ted žádnej nemáš? Jen pro jistotu :) Arcade je verze ke který žádnej HDD nedostaneš, takže kup Arcade a dokup 120 GB HDD Jinak můžeš zkusit upravit větrání http://console-forum.net/showthread.php?t=84149 Citovat
0 dvbman Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Ahoj mam starej xbox a strsne se prehriva nevím co stím tak jsem zvažoval nový xko tak potřebuji radu který hardisk si musim ponechat tak by mě zajímalo jestli stačí arcade Který harddisk si ponechat ? To nechápu, máš ji víc ? Jinak bych doporučil koupit nový a poslední XBOX s označením Jasper. Pokud máš HDD tak si kup jen Arcade, připojíš to k tomu a je to... :cheesygrin: Citovat
0 Ingnition Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Nechápu tvoji otázku. Jestli nemáš teď u Xboxu žádný HDD, tak pokud si koupíš Arcade tak silně doporučuji i zároveň dokoupit HDD a to nejlépe 120GB HDD který stojí kolem 900 Kč. Nebo rovnou šáhnout po ELITE verzi kde už 120GB HDD je. //EDIT: <^KeNnY^> byl rychlejší Citovat
0 toro Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Jestli uvažuješ o prodeji , tak to rychle udělej , než ti odejde a kup nový . Stačí arcade a pořídit si k němu HDD . Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 jak strašně přehříva seká se či co? Citovat
Otázka
Bila16
Ahoj mam starej xbox a strsne se prehriva nevím co stím tak jsem zvažoval nový xko tak potřebuji radu který hardisk si musim ponechat tak by mě zajímalo jestli stačí arcade
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.