Bila16 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Ahoj mam starej xbox a strsne se prehriva nevím co stím tak jsem zvažoval nový xko tak potřebuji radu který hardisk si musim ponechat tak by mě zajímalo jestli stačí arcade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Tady je návod jak upravit chlazení http://console-forum.net/showthread.php?t=42843 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Nechápu tu tvojí otázku ... chceš vědět jakej si máš koupit HDD? Ted žádnej nemáš? Jen pro jistotu :) Arcade je verze ke který žádnej HDD nedostaneš, takže kup Arcade a dokup 120 GB HDD Jinak můžeš zkusit upravit větrání http://console-forum.net/showthread.php?t=84149 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Ahoj mam starej xbox a strsne se prehriva nevím co stím tak jsem zvažoval nový xko tak potřebuji radu který hardisk si musim ponechat tak by mě zajímalo jestli stačí arcade Který harddisk si ponechat ? To nechápu, máš ji víc ? Jinak bych doporučil koupit nový a poslední XBOX s označením Jasper. Pokud máš HDD tak si kup jen Arcade, připojíš to k tomu a je to... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Nechápu tvoji otázku. Jestli nemáš teď u Xboxu žádný HDD, tak pokud si koupíš Arcade tak silně doporučuji i zároveň dokoupit HDD a to nejlépe 120GB HDD který stojí kolem 900 Kč. Nebo rovnou šáhnout po ELITE verzi kde už 120GB HDD je. //EDIT: <^KeNnY^> byl rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Jestli uvažuješ o prodeji , tak to rychle udělej , než ti odejde a kup nový . Stačí arcade a pořídit si k němu HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 jak strašně přehříva seká se či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bila16
Ahoj mam starej xbox a strsne se prehriva nevím co stím tak jsem zvažoval nový xko tak potřebuji radu který hardisk si musim ponechat tak by mě zajímalo jestli stačí arcade
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.