Panther Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Mám slimko fw 5.50 Gen D3 a chtel bych flashnout psp kamaradovi ma slimko ja mam na psp moznost create pandora battery ale ono kdyz ji jakoby vytvorim pustim psp jen s baterkou zadna pandora tam neni jak ji vytvrorit nechci si ji kupovat Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Jakou máš desku? Použij PSPident a zjistit verzi základní desky, pokud máš TA-85v2 a výš, tak ti pandora vytvořit nepujde a budeš jí muset dokoupit ;) Citovat
0 Typan Cz Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 spis ale nemas desku, na kterej jde vytvorit pandora a hlavne: v tom VSH menu to neslo vytvorit ani me (na FATku) takze si na to sezen special programek Citovat
Otázka
Panther
Mám slimko fw 5.50 Gen D3 a chtel bych flashnout psp kamaradovi ma slimko ja mam na psp moznost create pandora battery ale ono kdyz ji jakoby vytvorim pustim psp jen s baterkou zadna pandora tam neni jak ji vytvrorit nechci si ji kupovat
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.