paprika4 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Chlapci mam dotaz......co by se tak stalo, kdybych odpájel ze zdroje ventilator??? Ja vim že jsem asi trochu debil :D ae ja nemam tedkom penize na novy zdroj s 12cm ventilatorem...mam tn starsi zdroj 400w s 8cm vetrakem a je strasne hlucnej...vymenil jsem ho za jinej ale porad je to docela hlucny....a tak me napadlo kdybych ho odpajel primo ze zdroje...a koupil si misto toho 12 cm fan a dal ho pod zdroj (dozadu do CASE) myslíte že by to šlo ??? :),,,prosím pište jen ti, co s tímhle mate skusenosti...nerad bych zavaril zdroj :D:D:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 No jako že by zdroj žádný větrák nechladil ? Tak to ani náhodou nezkoušej ,jesli o něj nechceš přijít. Kup si na aukru třeba nějaký za 700 a máš vystarané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paprika4 Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Taky jsem si rikal,,,,ale na aukru si zadny nekoupim....nevyplati se kupovat zdroje ktere jsou pouzite.....nikdy bych si nekoupil levny zdroj....radsi si priplatim 500-a vice...nez kupovat LC,EC,a podobny smejdy......ale dik ze aspon nekdo se vyjadril :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Já jsem taky myslel se zárukou a nějaký značkový. Třeba takový Chieftec bys mohl koupit ve 400W verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spetsnaz Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Jsem toho názoru že zdroje se vyplatí kupovat nové a kvalitní... například tyhle můžu doporučit : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61368 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59504 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Ježiši a kdo zase kecá o tom, že se na aukru prodávají použité věci? To není vůbec pravda! Těch nových věcí je tam víc jak tich použitých. Jenom se stačí podívat jenže to nikdo neudělá a dá na to, že je tam všechno použitý. Jsou tam nový věci za mnohem lepší cenu než v eshopech normálních. Takže se tam koukni a najdeš tam rozhodně zdroj za super cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paprika4 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Moc se tady nanaparuj,,,,ja delam s PC 4 roky.....jen sem neveel s tim zdrojem....kamos to tak ma a pohoda....a na aukru zadnej poradnej neni...naco si budu kupovat znova 400w zdroj kdyz tedka mam 400w.....kdyz si muzu radi priplatit na kvalitni 500w zdroj,,,,,musim uvazovat do budoucna kdyz si budu kupovat...treba hd 5750 ") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paprika4 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 prosim lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Jestli tomu rozumíš tak bych to klidně zkusil,ale něco tam tu cívku chladit asi musí..nebo k čemu to tam je.. Někdy se na aukru dají sehnat i nové věci. Mají to tam třeba i velkoobchody. Dají se sehnat zdroje výkoné za nízkou cenu a tiché.. Tak např. tohle je nové nepoužité... ale na aukru to asi nenajdeš..(Je to z BOSTAR z Prahy 3) 550 W 452 Kč 580 W 662 Kč Ochrana proti zkratu, termoregulace, pasivní PFC, formát ATX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 ja mam 450W od asusu a sem s nim spokojenej cena 1000kc http://94.242.75.210/?cls=stoitem&stiid=32377 modře podsvícenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.