Ingnition Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Zdravím, právě teď hraju MP GTA:IV TBOGT a normálně běžím a vedle mě zařve nějaká holka "Co to kurva je?" a já si to nevymýšlim! Nevím jestli to zní stejně tahle nadávka třeba i v polštině ale vážně jsem to slyšel! Jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 ja ti verim , nakonec mikrofon dela sve ze =) a to ze xko maj i cesky si nemyslim ze by bylo neco az tak zavratnyho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 jo říká to i v pc verzi :) Samozřejmě v čistém GTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Zdravím,právě teď hraju MP GTA:IV TBOGT a normálně běžím a vedle mě zařve nějaká holka "Co to kurva je?" a já si to nevymýšlim! Nevím jestli to zní stejně tahle nadávka třeba i v polštině ale vážně jsem to slyšel! Jakto? neni to cesky ale polsky ale je to slyset defakto stejne...ale je to polsky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 to nebylo přes mikrofon :D takovej debil nejsem. Nikdo tam krom mě jako čecha nehral a byla to prostě ta ženská. Ale už i jednou jsem zaslechl i jiné slovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 nevite pod jakym nazvem to najdu v polstine na YT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 nevite pod jakym nazvem to najdu v polstine na YT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 hehe xD dik az na tu koncovku to je stejne skoro xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 hh ja zase slycham sheise nevim jak se pise, nemecke šajze prostě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Co to kurva je to je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cartell33 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Ano, je to polka, navíc to není nic vyjímečnýho, když jednu z hlavních postav daboval K. Roden.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 parodie: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 asi tak jak tu lidi pisou je to polka je tam vic narodnosti francie,nemecko,rusko,italie...nic novyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ingnition
Zdravím,
právě teď hraju MP GTA:IV TBOGT a normálně běžím a vedle mě zařve nějaká holka "Co to kurva je?" a já si to nevymýšlim! Nevím jestli to zní stejně tahle nadávka třeba i v polštině ale vážně jsem to slyšel! Jakto?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.