Melichar1111 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 zdarec lidi. mám problém s hrou avatar game. stáhnul jsem si ji a nainstaloval. všecko bylo v pohodě. grafika pěkná, zvuk dobrej. ale asi po měsíci hraní jsem ji chtěl spustit a ono mi to napsalo: Desktop is not set to 32-bit mode, unable to continue. PLS Help. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 No prohledal jsem nějaké fóra a nic moc. Nemá ten Avatar nějaký Compability mód? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 je mi trochu trapně ale nevim co to je compability mód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 v poho :) zkus jít do složky s hrou, a podívat se po exe souboru s názvem compability , nebo tak nějak. Ale spíš tam nebude. Jinak nerýpal jses před tím v PC? jako ovladače, něco v nastavení atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 ne nebyl tam. v počítači jsem se nerejpal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 tak to nevím. na netu jsem našel něco ale žádné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 chtěl bych se ještě zeptat. stáhnul jsem si gta san andreas nainstaloval a spustil. napsalo mi to video mode not supported a nešlo spustit. chybu jsem opravil a spustim hru. překliknu uvodní animaci a objeví se logo gta san andreas a poté se hra sama vypne. dam ti thanks za snahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Vidím že už máš druhý problém nebyl si náhodou někdy v noutáku a nezkoušel spustit ten avatar?jinak to gta zkus přeinstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 ne nebyl jsem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Zkusil bych ještě přeinstalovat ovladače na grafiku a aktualizovat windowsy S tím GTA. Jaké rozlyšení monitoru máš nastavené ? Myslím tím normálně ve windows. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 tak to nevim ale nevíš jak se to dá zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Myslíš to rozlyšení ? Klikni pravým tlačítkem na plochu a dej vlastnosti a tam někde rozlišení monitoru. Bude to třeba 1024x768 atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 jo díky už jsem to našel. rozlišení je 1280*1024 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Tak rozlišení je v porádku. Nevím no, já bych asi nainstaloval nejnovější ovladače pro grafiku. Nic tím nezkazíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 ok já to zkusím. moc se v počítačích nevyznám. je mi 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Hele .. jestli je ti vážně 8.. tak bych se v ovladačích moc nehrabal ...osobně s ovladačema nemám moc dobré zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 radši se tam hrabat nebudu. řeknu bratrovi. ten je s počítačema zkušenější. ale díky. to gta už jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ja jsem měl taky avatara a na poprve se to vyplo ale ted do fara uplně v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.