Duschan Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Ahoj, chci se optat zda nehrozí nějaký problém při spouštění originál her na softwarově hacknutém wííčku? Koupil jsem od kámoše tuhle konzoli a chci to hlavně kvůli TW 10 a mám objednaný originál... Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 :D dobry tak to je jasny ze funguje oboje! vicemene ORIGINALKY FUNGUJI VZDY LEPE NEZ PALENY at uz to je v cemkoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Problem s nema neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Duschan
Ahoj, chci se optat zda nehrozí nějaký problém při spouštění originál her na softwarově hacknutém wííčku? Koupil jsem od kámoše tuhle konzoli a chci to hlavně kvůli TW 10 a mám objednaný originál... Díky za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.