Black Hawk Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Zdravim, asi tejden hraju Vegas 1 a jsem s ní docela spokojenej :? všechno se mi na týhle hře docela líbí, ale teď mi psal kámoš, že Vegas 2 je naproti jedničce úplně boží :? a nedá se to srovnat :? co myslíte vy ? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulfstrem Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 já jsem měl jedničku i dvojku a musím říct, že jednička byla skvělá. Po čase jsem si koupil dvojku a strašně se mi na ní nelíbilo ovládání, bylo to jako zpomalené, třeba proti resistance 2. Grafika byla super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Hawk Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 mno právě ta grafika byla prej super, ale o ovládání si nestěžoval...ale zdá se mi, že Vegas 2 je úplně na stejný brdo a myslim si, že by mě nebavila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.