kennysek Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Ahoj hledám wrapstar skiny na psp Fat nasel jsem playcentrum.cz a jinak zahranicni az nekde z USA jako napr. Decagirl bo nak tak nebo Itunes a to taky nechci neco z CR shopu ale vetsi vyber Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 ahoj jestly ti muzu poradit nebo te spis odradit:(:) skin jsem mnel asi tak mnesic pak me omrzel a nesel zrovna dobre sundat musel jsem sundat cely kryt a odstranit to s pomocí lihu takze podle mne je to jen ztráta penez ale je to jen muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 aha hm... ja budu mit Fatko a nwm presne stav krytu tak ja jen tak a menit kryt je na me slozity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sh1thalfeR Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 ahoj jestly ti muzu poradit nebo te spis odradit:(:)skin jsem mnel asi tak mnesic pak me omrzel a nesel zrovna dobre sundat musel jsem sundat cely kryt a odstranit to s pomocí lihu takze podle mne je to jen ztráta penez ale je to jen muj nazor jn,ale kdybych si ja koupil skin,tak me neodradi,podle me lepsi jak holej kryt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kennysek
Ahoj hledám wrapstar skiny na psp Fat nasel jsem playcentrum.cz a jinak zahranicni az nekde z USA jako napr. Decagirl bo nak tak nebo Itunes a to taky nechci neco z CR shopu ale vetsi vyber
Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.