Chlapecek Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Jak uz jsem psal,zase mi neco nejde:D,mam 3 hry,a vsechny kdyz zapnu najizdeji a vyhodi chybu...The game could not be started(80020321)mohl by mi nekdo poradit?mam psp slim a lite,flash,5,03gen C.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Mas nastaveny sony np ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Nahraj nejnovější CF 5.50 Pokud to nepomůže, tak ty hry sosni znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chlapecek Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Mas nastaveny sony np ... ? mam to psp tak 14dni.vubec nevim co to je to np.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Dej v menu select a umd mode sony np... Jinak proč by to měl uploadovat na 5.50 když by pak nemohl mít flash :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chlapecek Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Dej v menu select a umd mode sony np... Jinak proč by to měl uploadovat na 5.50 když by pak nemohl mít flash :D Diky ti moc uz mi to funguje...konecne...Fakt diky'!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Mno není zač mohl bys mě dát thx ať mě je to lepší xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chlapecek Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Mno není zač mohl bys mě dát thx ať mě je to lepší xD kdybych vedel jak tak dam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Pod mým příspěvkem máš thx..(thanks) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chlapecek
Jak uz jsem psal,zase mi neco nejde:D,mam 3 hry,a vsechny kdyz zapnu najizdeji a vyhodi chybu...The game could not be started(80020321)mohl by mi nekdo poradit?mam psp slim a lite,flash,5,03gen C....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.