w0lf Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Zdravim, chtěl jsem to tu někde najití ale nic... Zajímalo by mě, jestli mi půjde drátový ovladač z xboxu 360 pripojit k PC, nedohledal jsem to tu nikde takze jestli to tu nekde je tak se omlouvám za zbytečnej thread. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 K PC musíš mít programovatelnej ovladač , aby jsi ho mohl pořádně využívat . Jestli chceš ,tak já ho mám a nepoužívám ho . Napiš na PM . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Připojit pujde a normálně se ti v PC zobrazí, ale hrát s tim nepujde http://console-forum.net/showpost.php?p=800023&postcount=1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 takze jestli to chapu dobre, staci nainstalovat http://support.microsoft.com/kb/906347 a uz to pujde jo? pak instnu jakoukoli gamesu treba NFS a povalim normalka s xkovym ovladacem jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 ''ale hrát s tim nepujde'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Proc by to neslo ?? normalne sem stim hral na PC paneboze. Nainstaluj ovladace a pak si to normalne ve hre nastav jako joypad a jeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 ja si taky rikam, ze s tema ovladacema z MS to musi jit... zatim diky... az to rozchodim vsem co pomohli hodim thx... zatim jeste nelockovat prosim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Jasne, dratovy ovladac jde k PC normalne pripojit, nainstalujes pro nej ovladace od MS (tusim, ze posledni verze 1.2, ma to cca 8 mega) a normalne slape jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Tak jsem to zkusil znova - jediná hra kterou mam v PC je CoD6: MW2 a ovladač se pořád nechytá, ale je možný, že tahle hra to třeba zrovna nepodporuje :) zkus to a uvidíš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leon1464 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Mám osobně vyzkoušeno a bez problémů mi běhá v Race driver GRID, HAWX a dokonce i v Crysis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
w0lf
Zdravim,
chtěl jsem to tu někde najití ale nic... Zajímalo by mě, jestli mi půjde drátový ovladač z xboxu 360 pripojit k PC, nedohledal jsem to tu nikde takze jestli to tu nekde je tak se omlouvám za zbytečnej thread.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.