Mno a zde přichází problem, poté co jsem ji naistaloval se mi vžycky po minute prehrávání videa obraz sekne a nic, absolutne nic s tim nejde udelat, až na Hard Restart nebo vypnutí. Je divné že karta za 700,- zvladne videa a karta za 4000,- ani to ne, nemluvě o hrách.
Co si o tom myslite? Stalo se Vám to nekdy?
P.S.: Přehravačemi to nebude, jelikož jsem prozkoušel všechny a pořád ten stejný vysledek. Ovladace na tu graf. kartu jsem již nekolikrát přeinstalovával.
Otázka
xRay
Vitam,
mám zde menší, ale zcela nečekaný problém.
Před měsícem se mi porouchala grafická karta a já ji poslal na reklamaci.
Na přečkání té reklamace jsem si koupil co nejlevnjší ATi za nejakých 700,-
Ta graf. karta zvádala vše co by měla, to klasický používání, přehrávání videa. Hry by neutáhla, ale na to jsem ji nepotřeboval.
Mno méně s tím.
Včera mi přišla nová graficka karta: MSI N250GTS TwinFrozr 1GB
http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1868
Mno a zde přichází problem, poté co jsem ji naistaloval se mi vžycky po minute prehrávání videa obraz sekne a nic, absolutne nic s tim nejde udelat, až na Hard Restart nebo vypnutí. Je divné že karta za 700,- zvladne videa a karta za 4000,- ani to ne, nemluvě o hrách.
Co si o tom myslite? Stalo se Vám to nekdy?
P.S.: Přehravačemi to nebude, jelikož jsem prozkoušel všechny a pořád ten stejný vysledek. Ovladace na tu graf. kartu jsem již nekolikrát přeinstalovával.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.