player99 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 čau, mám psp SLIm s baterkou s FATKA.... Již mám CFW, ale potřebuji z té FAT baterie vytvořit pandorru, je to možné ?? btw. přes program Pandora Installer for 3.xx mi to nejde ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk1ngs Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Záleží na verzi CFW ale nejlepší si je koupit pandoru jinak jestli si ji chceš vyrobit musíš pájet.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk1ngs Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 na nettu určitě při deseti minutách googlování najdeš návod:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 je uplne jedno jakej ma CFW, zalezi na zakladni desce, na SLIMu jde delat pandora jen na ty prvni zakladovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk1ngs Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Stejně je nejleppší koupě:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 player99 Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 tak jako SLIM pandorru udělám :D Kupovat se mi nechce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk1ngs Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak přeji příjemné přinejmenším složité pájení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 co resite, jake pajeni ? pise ze ma cfw, tak staci udelat tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak přeji příjemné přinejmenším složité pájení :D WTF? co máš pořád s tím pájením? :D Abych nebyl off-topic tak tady máš tabulku podle který poznáš, jestli si to ůžeš udělat nebo ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
player99
čau,
mám psp SLIm s baterkou s FATKA.... Již mám CFW, ale potřebuji z té FAT baterie vytvořit pandorru, je to možné ?? btw. přes program Pandora Installer for 3.xx mi to nejde .....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.