dejvhrabos Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 OMLOUVÁM SE ŽE PÍŠU ZNOVU ALE POŘÁD MI NEJDE MHU SPEED ANI CHICKHEN DŘÍVE MI TO JELO ALE NAJEDNOU SE MI SEKLO PSP A OD TÉ DOBY TO NEJDE VŽDY SE JENOM VYPNE ZKOUŠEL SEM TO ASI 20X A NIC PLS PORADTE NEKDO PSP 3004 OFW 5.03 DŘÍVE 5.03 GEN C (FULL):cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Zkus zformátovat paměťovku, nebo tam hoď nějakou menší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Vždyť už si tu měl topic ?! :blink: Stačí dělat co je napsané v návodu Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dejvhrabos
OMLOUVÁM SE ŽE PÍŠU ZNOVU ALE POŘÁD MI NEJDE MHU SPEED ANI CHICKHEN DŘÍVE MI TO JELO ALE NAJEDNOU SE MI SEKLO PSP A OD TÉ DOBY TO NEJDE VŽDY SE JENOM VYPNE ZKOUŠEL SEM TO ASI 20X A NIC
PLS PORADTE NEKDO
PSP 3004 OFW 5.03
DŘÍVE 5.03 GEN C (FULL):cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts