cihiman Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 prosim o nejaky podrobnejsi navod jak sprovoznit tento plugin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Co na tomhle nechápeš ? instalace:Stažený soubor nakopírujte na kořen karty (např.: F:/) a poté spusťte v game jako aplikaci. Po otevření aplikace nainstalujte všchny položky v menu a aplikaci zavřete a pak restartněte psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cihiman Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 to by taky muselo fungovat skousel si to? me se nerozjela ani jedna podporovana hra nejdriv si to vyskousej a pak tady kecej napr me radili ze mam do vsh.txt nakopirovat nejakej radek a dalsi veci abych to rozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 klid, klid, jak už jsem psal, hezky se zhluboka nadechni, uklidni se a pak až teprve něco piš! Nevim, kolikrát ti to mám psát... Psali ti abs tam dal ten řádek, protože ti chtěli pomoct! ale to ty asi neumíš ocenit... Jak jsem v tom návodu psal skus si tam dát 5.03M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cihiman
prosim o nejaky podrobnejsi navod jak sprovoznit tento plugin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.