cihiman Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2010 prosim o nejaky podrobnejsi navod jak sprovoznit tento plugin Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 11, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 11, 2010 Co na tomhle nechápeš ? instalace:Stažený soubor nakopírujte na kořen karty (např.: F:/) a poté spusťte v game jako aplikaci. Po otevření aplikace nainstalujte všchny položky v menu a aplikaci zavřete a pak restartněte psp. Citovat
0 cihiman Odesláno Únor 11, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 11, 2010 to by taky muselo fungovat skousel si to? me se nerozjela ani jedna podporovana hra nejdriv si to vyskousej a pak tady kecej napr me radili ze mam do vsh.txt nakopirovat nejakej radek a dalsi veci abych to rozjel Citovat
0 charlestone Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2010 klid, klid, jak už jsem psal, hezky se zhluboka nadechni, uklidni se a pak až teprve něco piš! Nevim, kolikrát ti to mám psát... Psali ti abs tam dal ten řádek, protože ti chtěli pomoct! ale to ty asi neumíš ocenit... Jak jsem v tom návodu psal skus si tam dát 5.03M33 Citovat
Otázka
cihiman
prosim o nejaky podrobnejsi navod jak sprovoznit tento plugin
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.