pigi96 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Čau lidi chci se zeptat kdo tu hraje Monster Hunter 2G nebo Freedom Unite přes tento program na PS3? Já ano pokud i vy a chcete si zahrát moje PSN ID: pigi96_cze jsem sice jen HR5 ale kdo taky nějak nezačínal že..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 No tak ja se hlasim dobrovolně =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Únor 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 to tu nikdo nehraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 no, já bych dal ale musím se ještě vymakat, ještě nemám ani splněné questy u babky a jsem HR1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Únor 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 no, já bych dal ale musím se ještě vymakat, ještě nemám ani splněné questy u babky a jsem HR1 ti muzem pomoct se vymakat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 neni někdo Plzeň-Sever? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 ale tady se hraje přez PS3 Adhock party =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 jo už jsem to taky zjistil sorry a omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 ale pohoda aspon víme že je nás takovích vic =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.