GoD Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Mel jsem USB sluchatka, kvalitni zvuk a vsechno. Presel jsen na Win7 a zvuk se vyrazne zhorsil (jen na techto sluchatkach, ale na jinym PC jdou furt dobre) Zkousel jsem Realtek ale na Win7 sem ho nerozjel nejaky napady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Mel jsem USB sluchatka, kvalitni zvuk a vsechno.Presel jsen na Win7 a zvuk se vyrazne zhorsil (jen na techto sluchatkach, ale na jinym PC jdou furt dobre) Zkousel jsem Realtek ale na Win7 sem ho nerozjel nejaky napady? To bude tim Realtekem no,já ho taky nemůžu na 7 rozjet,co stim? Snad nám tu někdo helpne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Ahoj tady jsou ovladače na (Vista/W7) tak to zkuste instalovat . Možná to půjde..? http://download.cnet.com/Realtek-AC-97-Driver-Windows-Vista-Windows-7/3000-2120_4-10962344.html Nebo,už je máte..? Mám XP s W7 nepracuji. Možná jiné nastavení zvuku ve W7 vylepší zvuk u sluchátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.