Karcy Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 čau, až doteď mi fungovaly stažený hry .. ale najednou mi to v psp začalo psát THERE ARE NO GAMES . zkoušel jsem je smazat a znova nahrát a furt nic. díky za radu:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 co máš za FW a PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 psp 1001 FW :m33-2 poradíte někdo pls ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Musíš updatovat na 5.50 GEN-D3 Tady máš návod http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Jinak doporučoval bych topic pro začátečníky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 nainstaluj si 5.50 gen d3 mrkni do tutorialu Edit: charlestone rychlejsi :D Karcy dej thanks :D pls :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 vždyť mi to doteď fungovalo? tak jakto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Protože si hrál nějakou novější hru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 nové hry = nový software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 nemůžu přitom něco podělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 nemůžu přitom něco podělat? kdyz nevytahnes baterku pametovku nebo nevypnes psp behem instalace tak by se to podelat nemelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 ;) díky moc už mi to jede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 tak znova stejný problém ... :( mam 5.50 GEN D3 a jeste vcera mi ty hry fungovaly ... a dneska uz to zase pise : there ar no games ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 pouzivas neakou neoverenou aplikaci? co si hral naposled? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 motorstorm naposledy :( aplikaci žádnou nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 motorstorm naposledy :( aplikaci žádnou nemám no tak to vážne netušim a v recovery menu ses nehrabal? mas neaký pulgin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 plugin nemám ... v recovery sem se nehrabal :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karcy Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 tak uz mi to de ... dal sem default settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karcy
čau, až doteď mi fungovaly stažený hry .. ale najednou mi to v psp začalo psát THERE ARE NO GAMES . zkoušel jsem je smazat a znova nahrát a furt nic.
díky za radu:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.