manousp Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Cau, zkousel jsem nainstalovat tento redakcni system na free hosting (ic.cz a wz.cz) .. ale ani na jedno mi to neslo Tady web: http://www.zimplit.com/index.html Zkopiroval jsem soubory na FTP (pres total comander) ... nastavil CHMOD na spravne hodnoty ... ale proste pri zadani registraniho linku mi vyskocila tabulka ... kde zadam jmeno, heslo a mail ... ale po odeslani se mi jen refreshne stranka a nic .... poradi nekdo, jak na to? ... cim to je ... ma s tim nekdo zkusenosti ? Za radu, ktera mi pomuze vyresit problem nabizim points .... 1000-2000 :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Nemá se tam něco přejmenovat (soubor) ? Nebo ručně nastavit nějaký config? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Delal sem to presne podle toho navodu .... a neslo mi to ... dam 2500 points. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Refresh ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.