manousp Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 Cau, zkousel jsem nainstalovat tento redakcni system na free hosting (ic.cz a wz.cz) .. ale ani na jedno mi to neslo Tady web: http://www.zimplit.com/index.html Zkopiroval jsem soubory na FTP (pres total comander) ... nastavil CHMOD na spravne hodnoty ... ale proste pri zadani registraniho linku mi vyskocila tabulka ... kde zadam jmeno, heslo a mail ... ale po odeslani se mi jen refreshne stranka a nic .... poradi nekdo, jak na to? ... cim to je ... ma s tim nekdo zkusenosti ? Za radu, ktera mi pomuze vyresit problem nabizim points .... 1000-2000 :bash: Citovat
kruta Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 Nemá se tam něco přejmenovat (soubor) ? Nebo ručně nastavit nějaký config? Citovat
manousp Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 Delal sem to presne podle toho navodu .... a neslo mi to ... dam 2500 points. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.