fox171 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Čaute mám monitor s jedním VGA vstupem bylo to do pohody protože na xbox mám vga kabel, ale tedka jsem si koupil PC a nebaví mě pořád ty kablíky prohazovat neexistuje něco cím bych to jenom přepínal ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 nevím v obcodech nic takového nevidím ale pokud se alspon trochu viznas v elektrickém zapojení tak si to zvládneš virobit sám ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 todle http://www.patro.cz/objects/1075018047.html? nebo něco podobnýho Edit : LuK4SO nechci tě kritizovat, protože jsi z Děčína, ale zamysli se nad gramatikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 LuK4SO nechci tě kritizovat, protože jsi z Děčína, ale zamysli se nad gramatikou jsem dislektik mou češtinu nemůžeš brát vážně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 jsem dislektik mou češtinu nemůžeš brát vážně :) tak si aspon stahni operu kde mas opravovani chyb jako ve wordu. Pouzivam ji pri psani v anglictine, dobry :) Chtel jsme neco podobneho - mal jsem 1 desktop a 1 notebook, ale klavesnici, mys, monitor, lan kabel atd atd jsem chtel pouzivat tu na tohle, tu na tamto, takze jsem hledal a nasel takovou krabicku kde vsechno napojis a pak to akorat switchujes. Tedka nevim jak se to jmenovalo ale vim ze to existuje a cenova relace je podobna jako tady ten kabel co je jen rozdvojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 tak si aspon stahni operu kde mas opravovani chyb jako ve wordu. Pouzivam ji pri psani v anglictine, dobry :)Chtel jsme neco podobneho - mal jsem 1 desktop a 1 notebook, ale klavesnici, mys, monitor, lan kabel atd atd jsem chtel pouzivat tu na tohle, tu na tamto, takze jsem hledal a nasel takovou krabicku kde vsechno napojis a pak to akorat switchujes. Tedka nevim jak se to jmenovalo ale vim ze to existuje a cenova relace je podobna jako tady ten kabel co je jen rozdvojka. hej to by bylo super. Kdyby jsi to našel, byl bych ti vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 tak si aspon stahni operu kde mas opravovani chyb jako ve wordu. Pouzivam ji pri psani v anglictine, dobry :)Chtel jsme neco podobneho - mal jsem 1 desktop a 1 notebook, ale klavesnici, mys, monitor, lan kabel atd atd jsem chtel pouzivat tu na tohle, tu na tamto, takze jsem hledal a nasel takovou krabicku kde vsechno napojis a pak to akorat switchujes. Tedka nevim jak se to jmenovalo ale vim ze to existuje a cenova relace je podobna jako tady ten kabel co je jen rozdvojka. ten kabel pravdepodobne najdes levneji byl to prvni odkaz na kerej sem narazil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 hej to by bylo super. Kdyby jsi to našel, byl bych ti vděčný. je tam hodne variant - hledej KVM switch. EDIT : napriklad - http://www.abi.cz/?cls=stoitem&stiid=11844 nebo od D-link(dobra znacka) http://www.levnejitonejde.cz/p/2-port-kvm-switch-built-in-cables-877217 = spis k PC - mys/klavesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 ja mam taky ten problem taky jeden vstup:-D a dve zarrizeni:_D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 ja mam taky ten problem taky jeden vstup:-D a dve zarrizeni:_D tak to je hodne casty jev :) Ale nekdo si usetri tech 600 korun tim ze to prehazuje :D Ale jestli preferujes pohodlnost tak se podivej na predchozi post ode me a tam mas orientacni zbozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Nejlépe by se ti asi hodilo toto : http://www.suntech.cz/produkt/71561/Mechanicky-Prepinac-monitoru-VGA-2-1-3xFD15HD.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 No jak vidím ty ceny a jakou přenášejí kvalitu obrazu to to raději budu přehazovat... A časem koupím new monitor :cheesygrin: ale jinak všem díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fox171
Čaute mám monitor s jedním VGA vstupem bylo to do pohody protože na xbox mám vga kabel, ale tedka jsem si koupil PC a nebaví mě pořád ty kablíky prohazovat neexistuje něco cím bych to jenom přepínal ? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.