fox171 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 Čaute mám monitor s jedním VGA vstupem bylo to do pohody protože na xbox mám vga kabel, ale tedka jsem si koupil PC a nebaví mě pořád ty kablíky prohazovat neexistuje něco cím bych to jenom přepínal ? Díky Citovat
0 LuK4SO Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 nevím v obcodech nic takového nevidím ale pokud se alspon trochu viznas v elektrickém zapojení tak si to zvládneš virobit sám ... :) Citovat
0 Jarisak Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 todle http://www.patro.cz/objects/1075018047.html? nebo něco podobnýho Edit : LuK4SO nechci tě kritizovat, protože jsi z Děčína, ale zamysli se nad gramatikou Citovat
0 LuK4SO Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 LuK4SO nechci tě kritizovat, protože jsi z Děčína, ale zamysli se nad gramatikou jsem dislektik mou češtinu nemůžeš brát vážně :) Citovat
0 Sim3to Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 jsem dislektik mou češtinu nemůžeš brát vážně :) tak si aspon stahni operu kde mas opravovani chyb jako ve wordu. Pouzivam ji pri psani v anglictine, dobry :) Chtel jsme neco podobneho - mal jsem 1 desktop a 1 notebook, ale klavesnici, mys, monitor, lan kabel atd atd jsem chtel pouzivat tu na tohle, tu na tamto, takze jsem hledal a nasel takovou krabicku kde vsechno napojis a pak to akorat switchujes. Tedka nevim jak se to jmenovalo ale vim ze to existuje a cenova relace je podobna jako tady ten kabel co je jen rozdvojka. Citovat
0 Ingnition Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 tak si aspon stahni operu kde mas opravovani chyb jako ve wordu. Pouzivam ji pri psani v anglictine, dobry :)Chtel jsme neco podobneho - mal jsem 1 desktop a 1 notebook, ale klavesnici, mys, monitor, lan kabel atd atd jsem chtel pouzivat tu na tohle, tu na tamto, takze jsem hledal a nasel takovou krabicku kde vsechno napojis a pak to akorat switchujes. Tedka nevim jak se to jmenovalo ale vim ze to existuje a cenova relace je podobna jako tady ten kabel co je jen rozdvojka. hej to by bylo super. Kdyby jsi to našel, byl bych ti vděčný. Citovat
0 Jarisak Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 tak si aspon stahni operu kde mas opravovani chyb jako ve wordu. Pouzivam ji pri psani v anglictine, dobry :)Chtel jsme neco podobneho - mal jsem 1 desktop a 1 notebook, ale klavesnici, mys, monitor, lan kabel atd atd jsem chtel pouzivat tu na tohle, tu na tamto, takze jsem hledal a nasel takovou krabicku kde vsechno napojis a pak to akorat switchujes. Tedka nevim jak se to jmenovalo ale vim ze to existuje a cenova relace je podobna jako tady ten kabel co je jen rozdvojka. ten kabel pravdepodobne najdes levneji byl to prvni odkaz na kerej sem narazil ... Citovat
0 Sim3to Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 hej to by bylo super. Kdyby jsi to našel, byl bych ti vděčný. je tam hodne variant - hledej KVM switch. EDIT : napriklad - http://www.abi.cz/?cls=stoitem&stiid=11844 nebo od D-link(dobra znacka) http://www.levnejitonejde.cz/p/2-port-kvm-switch-built-in-cables-877217 = spis k PC - mys/klavesnice Citovat
0 tedysek Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 ja mam taky ten problem taky jeden vstup:-D a dve zarrizeni:_D Citovat
0 Sim3to Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 ja mam taky ten problem taky jeden vstup:-D a dve zarrizeni:_D tak to je hodne casty jev :) Ale nekdo si usetri tech 600 korun tim ze to prehazuje :D Ale jestli preferujes pohodlnost tak se podivej na predchozi post ode me a tam mas orientacni zbozi. Citovat
0 toro Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 Nejlépe by se ti asi hodilo toto : http://www.suntech.cz/produkt/71561/Mechanicky-Prepinac-monitoru-VGA-2-1-3xFD15HD.htm Citovat
0 fox171 Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 No jak vidím ty ceny a jakou přenášejí kvalitu obrazu to to raději budu přehazovat... A časem koupím new monitor :cheesygrin: ale jinak všem díky... Citovat
Otázka
fox171
Čaute mám monitor s jedním VGA vstupem bylo to do pohody protože na xbox mám vga kabel, ale tedka jsem si koupil PC a nebaví mě pořád ty kablíky prohazovat neexistuje něco cím bych to jenom přepínal ? Díky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.