emosss Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 takze pred hodkou vsechny app v ipodu sli, ted pulka nejde( pustim na 1 sekundu se maximalizujoua pak spadnou...) kdyz chci nainstalovat nakou hru tajk vzdy pri synchronizaci to vyhodi nakou chybu... co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Hard reset, podrz soucasne home a power dokud se iPod nerestartuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Hard reset, podrz soucasne home a power dokud se iPod nerestartuje. a dal?:( ted mi prestal jit i cod zombies, pred chvily sly:( napisu vam sem presne co mi pise za chybu pri synch edit>the aplication cod zomboies was not instalet on the ipod because an unknow error (0xE8008001) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 reeeeeeeeeeeeeeeeeeeestoooooooooooreeeeeeeeeeeeeeeeee xD ... univerzální řešení na všechny neznámé chyby z neznámých důvodů xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 reeeeeeeeeeeeeeeeeeeestoooooooooooreeeeeeeeeeeeeeeeee xD ... univerzální řešení na všechny neznámé chyby z neznámých důvodů xD v tom pripade ale budu delat restore kazdej den kdyz nwm v cem je chyba ne? a dneska mi prisle domu a uz budu delat restore?:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 A kdo rikal, ze tu chybu budes mit kazdy den? ;) Restore je opravdu nejjednoduzsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Dej si tam nejnovější FW, JBkni si ho. PAk uvidis, jestli se budou problemy opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 chyb se nikdy nezbavíš ... nebudou se objevovat často ale vždy jak se objeví tak tě to dost nasere ... protože budeš muset dělat restore ... njn dokonalý OS pro telefony :D taky mám vždy radost když musím dělat restore :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 pls lock nakonec jsme to vyresil i bez restore:D v cydii sem si stahl nakyho hajzla a hry uz instalovat muzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
emosss
takze pred hodkou vsechny app v ipodu sli, ted pulka nejde( pustim na 1 sekundu se maximalizujoua pak spadnou...) kdyz chci nainstalovat nakou hru tajk vzdy pri synchronizaci to vyhodi nakou chybu... co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts