mekin Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 mam iphone 3g a najednou mi zmizel zastupce videa, nevite jak to tam zas hodim, popripade mi poradte nejaky lepsi prehravac. a nevite jak se to da nastavit aby mi to slo na televizi pres tv kabel?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Tak snad iPod > a dole na liste Videa, ne? PS: Mozna sis to tam presunul, tak se podivej do Vice > Videa. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Tak snad iPod > a dole na liste Videa, ne?PS: Mozna sis to tam presunul, tak se podivej do Vice > Videa. ;) díky a nevíš s tim tv vystupem?? nevim jak ho mam zapnout, mam to z jacka 3,5mm na cinche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ja s tim zkusenosti nemam, a procti si tohle > http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=86&t=2498&st=0&sk=t&sd=a&hilit=TVout Pripadne stahni aplikaci TVOut z repa BigBoss&Planet-iPhones. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mekin
mam iphone 3g a najednou mi zmizel zastupce videa, nevite jak to tam zas hodim, popripade mi poradte nejaky lepsi prehravac.
a nevite jak se to da nastavit aby mi to slo na televizi pres tv kabel??
diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.