Shadow222 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Pls lidi když chcu dát update tak mi to píše nesprávnou oblast hry či co... PLS HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Pls lidi když chcu dát update tak mi to píše nesprávnou oblast hry či co...PLS HELP myslis tim TS3 The sims 3?....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Jo myslím The Sims 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Jo myslím The Sims 3 a chces udelat update kvuli datadisku Cestovni horecka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ano přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ano přesně tak jo tohle sem resil taky nedavno:D hele je to tim ze asi(urcite nemas finalni verzi hry)nebo spis finalni patch a proto ti hra nedovoli update a ma tyhle reci...zkus se kouknout na google ja vim ze je tam nejakej navod na to jak tam dat tu hru....vim ze jsem s tim taky mel problemy...a neslo to jen tak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 No nic je to tím že mám verzi RELOADED, nevíš jestli to jde aji s touto verzí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 No nic je to tím že mám verzi RELOADED, nevíš jestli to jde aji s touto verzí? zalezi na tom jakou mas verzi SW ty hry(je dole vlevo kdyz zapnes lancher)a podle ty verze si musis najit patch z ty tvy verze na nejakou vetsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 1.16 nebo tak nějak ale už jsem našel návod takže díky za snahu posílam thanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.