Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Devhook vs FW open Edition

Otázka

Odesláno

Zdravim a hned ze startu vas prosim aby jste mi nenadavali a taky ze jsem cetl 2x ten dlouhy a vyborny thread pro zacatecniky. Ale i tak porad nevim co si vybrat , koupil jsem nove PSP s fw 1.5 (japonska edice ale bylo mi receno ze na tom jedou vsechyn hry co se u nas prodavaji) a k nemu 4GB kartu. Nemam zadne UMD a chtel bych hrat ze zacatku ISO hry nez zase budou nejaky ty lovace :) Po precteni threadu pro zacatecniky jsem zjistil ze mam dve moznosti bud pouzit devhook ale potrebuji nejake UMD ktere neni film a nebo open firmware. Kdyz je ten open firmware tak dobry tak proc se jeste pouziva devhook? Jake jsou nevyhody open firmwaru? A jak mam postupovat pri updatu na tento firmware pokud se pro nej rozhodnu. Ktera je posledni edice tohoto FW?? Slysel jsem neco o 3.40 ale v threadu pro zacatecniky se pise myslim jen o 3.10... Diky za rady vsem...

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Nesmis se ridit pouze podle theardu pro zacatecniky. Jestli mas 1.5 tak rovnou updatuj podle podrobného návodu zde na fóru např. na 3.40 OE-A, Výhoda jak říkáš open fimwarů je, že stačí nakopírovat hru nebo aplikaci a hrát. Ovšem i v Open fimwaru potřebuješ ke spuštění nějaké hry UMD, takže ti doporučuji nějaké to levné koupit.

dá se i bez umd ale ne u všech her to funguje,jinak doporučuju ještě si od někoho sehnat umd demo disk a pak už nebudou problémy ;)

• 0
Odesláno

Super, opravdu diky za rady pro zacatacnika (me :) ) Mohl by jste mi prosim nekdo hodit ten link na ten podrobnej navod jak updatovat na ten open firmware 3.40? Btw myslite ze rozjedu bez UMD (nez nejake poridim a to hodne rychle) treba GTA-VCS nebo Killzone liberation? Nedivte se chci si uz neco zaparit :bash: Jo a jeste posledni dotazek , jak je to u tohoto FW s multiplayerem myslim primo PSP to PSP ne pres internet? nejsou s tim problemy kdyz se jedna o ISO??

• 0
Odesláno
Super, opravdu diky za rady pro zacatacnika (me :) ) Mohl by jste mi prosim nekdo hodit ten link na ten podrobnej navod jak updatovat na ten open firmware 3.40? Btw myslite ze rozjedu bez UMD (nez nejake poridim a to hodne rychle) treba GTA-VCS nebo Killzone liberation? Nedivte se chci si uz neco zaparit :bash: Jo a jeste posledni dotazek , jak je to u tohoto FW s multiplayerem myslim primo PSP to PSP ne pres internet? nejsou s tim problemy kdyz se jedna o ISO??

http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=6527 - 3.40 OE-A a v hrani multiplayeru neni zadny problem!a hraje se to pres wifi

EDIT: GTA VCS ti bez umd nepujde teda aspon me nejde :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu