Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Devhook vs FW open Edition

Alert03

Otázka

Zdravim a hned ze startu vas prosim aby jste mi nenadavali a taky ze jsem cetl 2x ten dlouhy a vyborny thread pro zacatecniky. Ale i tak porad nevim co si vybrat , koupil jsem nove PSP s fw 1.5 (japonska edice ale bylo mi receno ze na tom jedou vsechyn hry co se u nas prodavaji) a k nemu 4GB kartu. Nemam zadne UMD a chtel bych hrat ze zacatku ISO hry nez zase budou nejaky ty lovace :) Po precteni threadu pro zacatecniky jsem zjistil ze mam dve moznosti bud pouzit devhook ale potrebuji nejake UMD ktere neni film a nebo open firmware. Kdyz je ten open firmware tak dobry tak proc se jeste pouziva devhook? Jake jsou nevyhody open firmwaru? A jak mam postupovat pri updatu na tento firmware pokud se pro nej rozhodnu. Ktera je posledni edice tohoto FW?? Slysel jsem neco o 3.40 ale v threadu pro zacatecniky se pise myslim jen o 3.10... Diky za rady vsem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nesmis se ridit pouze podle theardu pro zacatecniky. Jestli mas 1.5 tak rovnou updatuj podle podrobného návodu zde na fóru např. na 3.40 OE-A, Výhoda jak říkáš open fimwarů je, že stačí nakopírovat hru nebo aplikaci a hrát. Ovšem i v Open fimwaru potřebuješ ke spuštění nějaké hry UMD, takže ti doporučuji nějaké to levné koupit.

Odkaz ke komentáři

• 0
Nesmis se ridit pouze podle theardu pro zacatecniky. Jestli mas 1.5 tak rovnou updatuj podle podrobného návodu zde na fóru např. na 3.40 OE-A, Výhoda jak říkáš open fimwarů je, že stačí nakopírovat hru nebo aplikaci a hrát. Ovšem i v Open fimwaru potřebuješ ke spuštění nějaké hry UMD, takže ti doporučuji nějaké to levné koupit.

dá se i bez umd ale ne u všech her to funguje,jinak doporučuju ještě si od někoho sehnat umd demo disk a pak už nebudou problémy ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Super, opravdu diky za rady pro zacatacnika (me :) ) Mohl by jste mi prosim nekdo hodit ten link na ten podrobnej navod jak updatovat na ten open firmware 3.40? Btw myslite ze rozjedu bez UMD (nez nejake poridim a to hodne rychle) treba GTA-VCS nebo Killzone liberation? Nedivte se chci si uz neco zaparit :bash: Jo a jeste posledni dotazek , jak je to u tohoto FW s multiplayerem myslim primo PSP to PSP ne pres internet? nejsou s tim problemy kdyz se jedna o ISO??

Odkaz ke komentáři

• 0
Super, opravdu diky za rady pro zacatacnika (me :) ) Mohl by jste mi prosim nekdo hodit ten link na ten podrobnej navod jak updatovat na ten open firmware 3.40? Btw myslite ze rozjedu bez UMD (nez nejake poridim a to hodne rychle) treba GTA-VCS nebo Killzone liberation? Nedivte se chci si uz neco zaparit :bash: Jo a jeste posledni dotazek , jak je to u tohoto FW s multiplayerem myslim primo PSP to PSP ne pres internet? nejsou s tim problemy kdyz se jedna o ISO??

http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=6527 - 3.40 OE-A a v hrani multiplayeru neni zadny problem!a hraje se to pres wifi

EDIT: GTA VCS ti bez umd nepujde teda aspon me nejde :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Tohle je fakt super forum , kazdy poradi a nikdo nenadava :) Doporucte mi nejakou pecku co bych si mel doparit jako prvni na PSP. A jeste se chci zeptat existuje nejaka hra podobna daxterovi? A existuje na PSP nejaka strategie krome LOTR tactics?

podobný daxterovi např. ratchet and clank,strategie např. field commander nebo great battles of rome

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu