MiroNall Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Zdravím vás pánové, mám tu problém.. Když mam puštěnej prohlížeč (FF) tak mi třeba při scrollování nebo načítání praská v reprákách.. Vůbec nevim jak se to stalo, prostě se to najednou objevilo.. Má s tím někdo zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electrike Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Zkus reinstalovat ovladače zvukovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiroNall Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 To je právě to.. Mám fakt divnou zvukovku, protože funguje bez nich.. A když tam dam ty, co by na ní měli jít tak nejde vůbec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electrike Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 To je právě to.. Mám fakt divnou zvukovku, protože funguje bez nich.. A když tam dam ty, co by na ní měli jít tak nejde vůbec.. Máš asi integrovanou co? Jestli jo tak mi rekni typ základový desky.. popřípadě co máš za zvukovku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiroNall Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Asi se budeš smát, ale neni to integrovaná :D Nejhorší je, že na ní nic neni napsaný.. Mam jí od známýho a dal mi jí jen samotnou bez čehokoliv.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electrike Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Asi se budeš smát, ale neni to integrovaná :D Nejhorší je, že na ní nic neni napsaný.. Mam jí od známýho a dal mi jí jen samotnou bez čehokoliv.. V tom případě si stáhni =&g[oz]=2.20&g[up]=Home+Edition"]toto a najdi to tam.. potřebuju vědět název tý zvukovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiroNall Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Tak to je Creative SB Live! Player 1024 Sound Card PCI :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electrike Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Promiň že píšu tak pozdě .. tady máš ty drivery.. dej mi potom vědět jestli to pomohlo.. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiroNall Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Tak to dopadlo blbě :D Zvuk přestal jít úplně a ke všemu se wokna načítaly asi 10 minut.. Takže sem se na to radši vys*al.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ondrejsetina Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Ahoj. Tak tuhle kartu znám měl jsem jí také.. Byla dost stará.Někdy šla, někdy zase nešla . Nainstaloval jsem ovladače a zvuk byl stejně špatnej. Problém asi byl vtom,že byla jenom 16 bitová.Dnes už se vyrábí 24 bitové. Musel jsem si koupit jinou a to už jsem byl spokojenější.. Zkus (možná to půjde) nainstalovat Realtek AC'97 ovladače.. [url]http://www.belza.cz/pclink/live.htm[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiroNall Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Díky moc, zkusím o víkendu teď na to není čas.. Dám vědět jestli sem to vyhodil z okna nebo ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MiroNall
Zdravím vás pánové, mám tu problém.. Když mam puštěnej prohlížeč (FF) tak mi třeba při scrollování nebo načítání praská v reprákách.. Vůbec nevim jak se to stalo, prostě se to najednou objevilo..
Má s tím někdo zkušenost ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.