Meteleskum Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Vzhledem k zakoupeni teto hry /30USD/ jsem dostal i dva klice na stale probihajici BETU. Po zadano tohoto klice si muzete hru stahnout a parit. neco o hre www.heroesofnewerth.com www.heroesofnewerth.cz osobne bych ho radsi prenechal hraci se zkusenostmi z DoTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Dal bys mi jeden klič ? z DoTOu mam velke zkusenosti war 3faram aj tedka :) Edit : Nedal bys mi este jeden pro kamoše ? chtel by si to tez skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Vypada to velmi dobře myslíš že se to bude dát koupit aj v ČR ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Vypada to velmi dobře myslíš že se to bude dát koupit aj v ČR ?? Da se to koupit jen online. stoji to 30USD /jednorazove/. Dostanes beta klic, registrujes a jak skonci beta, tak ten zplacenej ti automaticky prejde na fullpaid. Hele dam ti jen jeden.. at si jeste nekdo muze vybrat.. napis mi do PM tvuj email. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Overloard Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Poslal bys mi jeden prosiim ? muj email skorpion8@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Poslal bys mi jeden prosiim ? muj email skorpion8@seznam.cz mas nejaky zkusenosti s DoTA ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Overloard Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Jj hraju na garene kazdej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 motion a co zkusenost s DoTA ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 já mám jisté skusenosti s DoTAu a mám také zájem muj email : LuK4SO@seznam.cz EDIT// Přidám ti jeste 250credits ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Posledni klic... Kdo mi napise odpoved na moji otazku toho je. Jak se jmenuje postava v Heroes Of Newerth podobna Pudge-ovi z DoTA ? Odpoved a email.. dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Posledni klic...Kdo mi napise odpoved na moji otazku toho je. Jak se jmenuje postava v Heroes Of Newerth podobna Pudge-ovi z DoTA ? Odpoved a email.. dekuji devourer nebo engineer nevím jiste ale pudge je velkej tlustej chlápek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Overloard Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Devourer ze ???????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 ano je to devourer.. overloard ty uz klic mas.. Takze Lukaso poslano Kdo chce, pridejte si mne do pratel v HoN /Meteleskum/ .. preji hodne stesti... doporucil bych registraci dneska. Chce to trpelivost a bude vas to bavit. Kdo chce muze mne odmnenit i credits xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Overloard Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Nemam key nic me na email neprislo a napsal sem to driv nez Luk4so Jak sem to napsal tak on to editoval!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Nemam key nic me na email neprislo a napsal sem to driv nez Luk4soJak sem to napsal tak on to editoval!! koukni do spamovy posty, pokud nic, tak napis a ja vim jak vypada ;) tak ti ho poslu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 no me to prislo credity co jsem slíbil jsem poslal :) a jeste jednou dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.