Dunky Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Tak co jak se vám líbý hra ? Už jsem projel kampaň za mariňáky a ůplná pecka,ale akorát bych vytknul to,že jsem se bál jenom prvních 30 min a potom už sem hrál jak s normálníma vojákama :D,jinak dějová zápletka je celkem dobrá. Začal jsem hrát za vetřelce a jsem na začátku jako je to fakt pecka,ale někdy se fakt nestačím orientovat když jsem vzhůru nohama,ale jinak pěkný komba,dokonalý lezení po všem možném,možnost mrsknutí ocasem a ještě se mi hodně líbí healovaní jak vždycky příijdete k hlavě mrtvoly a šup mu vycucat mozek :D takže vetřelec taky paráda.Dále jsem zkoušel predátora no tak to je tež super,ale vadí my tam to nejrůznější klikáni a přes ten HUD co tam je se často dostávám do nesnází a právě by to mnělo být naopak hezky se přiblížit a pic ho. No takže moje celkové zhrnutí je toto je to hra plna super věcí,dobrý příběh(příběh je u všech ras ve stejném čase a místě),grafika tež dobrá,AI taky není špatná(ale setkal jsem se s pár nesmysli,ale to byly spíš jen BUGY),délka kampaňě(tak není to krátky jak COD6,ale taky to není dlouhý jak Fallout 3 každá kampaň by vám mněla zabrat tak +-4 hoďky). Multiplayer sem nemněl možnost okusit. Celkové shrnutí postav podle nejlepšího po nejhorší: 1.mariňák 2.Vetřelec 3.Predator Moje celkové hodnocení hry je 9/10. Všechno z mí hlavy. :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 me ta hra zklamala:(, stve me treba nespravedlnost vuci marinakum, nemaji tam skoro zadnou sanci, jdes a najednou te chytne alien nebo predator a konec:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 me ta hra zklamala:(, stve me treba nespravedlnost vuci marinakum, nemaji tam skoro zadnou sanci, jdes a najednou te chytne alien nebo predator a konec:( myslím si,že v reálu by to jinak nedopadlo :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 hmě se to líní a má to super grafiku zatim sem dal kampan za marináka ale za predátora mě to taky baví ale má docela divný ovládání aliena sem ještě nzkoušel na to sem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 me ta hra zklamala:(, stve me treba nespravedlnost vuci marinakum, nemaji tam skoro zadnou sanci, jdes a najednou te chytne alien nebo predator a konec:( To neni vůbec pravda. Já zas neumím hrát za predátora nebo vetřelce. Hraju jenom za marinaka a dávam je jednou zadní. Z 80% jsem vždy první a score mám +15. Prostě je to snadný, koukat na radar a je to hotovy. Já hru tedy hodnotím velice kladně, MP je super ani jsem se nesetkal s jediným lagem prostě vše šlape jak má. Nikdy jsem předchozí díly nehrála ale tohle mě celkem chytlo. Mariňáci jsou nice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 To neni vůbec pravda. Já zas neumím hrát za predátora nebo vetřelce. Hraju jenom za marinaka a dávam je jednou zadní. Z 80% jsem vždy první a score mám +15. Prostě je to snadný, koukat na radar a je to hotovy.Já hru tedy hodnotím velice kladně, MP je super ani jsem se nesetkal s jediným lagem prostě vše šlape jak má. Nikdy jsem předchozí díly nehrála ale tohle mě celkem chytlo. Mariňáci jsou nice :D No,ale musíš uznat,že za mariňáky je to fakt až příliš easy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 No,ale musíš uznat,že za mariňáky je to fakt až příliš easy :D je to za mariňáky easy. Tak jako já nejsem typ kterej by stál na místě posranej a čekal až za mnou přijde jedna z tich oblud. Prostě chodim, vidim, sejmu a jdu dál. Predátor - jeho výhoda je zamaskování (to mi občas dělá za mariňáka potíže ale dá se to), může házet potobě ty blbosti různý atd... ale hlavní tah je ta neviditelnost. To je největší plus predátora. Vetřelec - jeho výhoda je lezení po stropech. Toho si většinou mariňák nevšimne. To je jediná největší výhoda co je tak u vetřelce :D Mariňák - krom radaru nemá žádnou výhodu :D Leda tak nějakou spešl automaticky naváděcí zbraně. To je pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Dnes jsem zacal hrat za predatora.:-) Pokud se ta kampan da dohrat za 4hod,tak to nic neni.Na jakou obtiznost hrajete?:DJe tam neco jako skirmish mode,jako bylo na PC?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 má to možnost lan??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoIId Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Hm....to by mě taky docela zajímalo...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ingnition: pise se levou zadni ne jednou zadni xD zatim sem mel cest jen s multiplayerem jinak me to de nejvice za prdedatora kdyz sem hral ls kamosema multak tak sem mel za predatora vzdy nejvyssi score i killstreak proste mi predator sedne a naopak za aliena to hrozne lamima ale fakt za predatora ode me kazdej dostal timto vas lamky vyzivam :D kdo ma na ps3 mp demo podte zahrat (jo vim sem v xbox sekci ale nekdo s ps3 se sem snad jukne xD) jinak graficky spise prumer byl sem jen v jednom lvlu co demo nabizi a docela slusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 má to možnost lan??? nemá Dnes jsem zacal hrat za predatora.:-)Pokud se ta kampan da dohrat za 4hod,tak to nic neni.Na jakou obtiznost hrajete?Je tam neco jako skirmish mode,jako bylo na PC?:-) jo jo jsou tan 4 obtížnosti a ta nejtežší je noční můra a musím říct,že sem neměl šanci. :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 zklamanost. hrál sem za mariňáka ale jak už naznačil kolega, nemá žádnou šanci a taky za něj nikdo nechce hrát, grafika je pěkná ale hratelnost na nic, dávám 5/10 po Aliens vs Predator 2 je to nedůstojný nástupce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Tak jsem odehrál asi hodku za mariňáka a supr přesně podle mého očekávání , ta atmosféra je bomba . Pamatuju Aliens na PSX a to bylo taky supr. Umně je to ohodně lepší než třeba Bioschok 2. Akorát grafika se mi zdá někde horší jinak 9,5/10 zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvErsMann Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 každý by tam měl mít nějaký výhody a nevýhody ale Mariňák opravdu nemá šanci, jako nějaký nepřátele sem klíďo zabil třeba Predatora když sem mu vysypal celej zásobník do zad. Nejlepší postava je tam asi vetřelec, i predator bych řekl že je slabší než mariňák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Já myslím, že je to celkem důstojné pokračování.Strach je cítít z každého temného kouta.Ti kdo píšou že to je pro děti, tak ať si to zahrajou v noci a dají si zvuk na plný pecky,myslím, že po půl hodině se půjdeš přebalit.Hraju kampaň za mariňáka a zatím jsem měl jediný problém v sekci s matkou kde jich je celkem hodně a běháš jak buk z jedné strany na druhou a pobíjíš je jak mouchy.Teď jsem potkal prvního predátora a to už je jiný kafe, musel jsem do něho nacpat vše co jsem měl.Zbraně super myslím že jnejlepší je snajpr-puška na jeden prd alien KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeachus Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 MOOOOC Prosím o pomoc. Tuto hru jsem stáhnul a napálil. Použil jsem patch Wave3. I když jsem tady na foru četl že je potřeba provést patch dashboardu tak jsem nic takového nedělal a hra se mi normálně spustila. Hrál jsem za predatora. Tutorial jsem prošel naprosto v pořádku. ve chvíli kdy jsem začal hrát první misi tak hned při uvodním videu kdy predator vyskočí z jeho raketoplanu (nebo jak tomu říct) se mi hra kousne. Po tomto záseku je možné jen vypnout Xbox. Po znovu zapnutí mi naběhlo RROD. Zkusil jsem to ještě párkrát a po asi 5ti pokusech kdy 4x naběhlo RRod se Xbox znovu spustil. Tak jsem zkusil hru znovu zapnout a přeskočit (skip) toto video u kterého se to kouslo. bohužel ihned po zmačnutí tlačítka které má nastarosti skip videa opět ten stejný problém a opět na několik pokusů RROD. Radši už to nechci pokoušet např. za mariňáka nebo aliena abych neskončil s RROD napořád. Můžete mi prosím někdo poradit v čem by mohl být problém. řekl bych klidně že se jedná o špatně vyplenou nebo špatnoou verzi ale je to verze SWAG která je i tady na foru a uživatele píši že normálně funguje. Jinak jsem tady na foru narazil ještě na topic kde nějaký chlapík píše že pokud to stáhnul a je odpojen od netu jestli nemůže dostat BAN. A někdo mu odpověděl že pokud je odpojen on netu tak Ban nehorzí ale že může být RROD nebo ještě nějaká chyba E74 nebo tak nějak. Dál už se to nerozebírá a topic je Lock takže jsem se z tohoto moc nedozvěděl (viz.tady http://console-forum.net/showthread.php?p=816381) Dokážete prosím někdo poradit? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 1.) Ten týpek s RROD mlel uplně mimo mísu, bylo to jen klasický upozornění, že můžeš mít RROD, ale nemá to nic společnýho s tim jakou hru hraješ. E74 je podobná chyba jako RROD, zase problém kvůli přehřívání. 2.) Patch dashboardu neni, je jenom update a ten se provádí jen pokud máš starou verzi ... 3.) U ostatních her ti RROD nenaskočí? Projed to ISO před abgx, jestli neni poškozený. Taky můžeš zkusit hru nainstalovat na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeachus Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 1.) ok 2.) Promiň spletl jsem se. Napsal jsem omylem patch ale myslel jsem Update 3.) Jak jsem napsal jedná se o SWAG release o kterým tady všichni píší že jej mají a jede v pohodě ale každopádně moc dííík za radu. zkusím to projet tím abgx. Sice jsem to nikdy nedělal ale nějak se s tím za pomocí návodů tady na foru porvu Jiný hry jsem ještě nezkoušel. Drbal jsem se s tím včera v noci a po druhým záseku a RRod jsem to vzdal. Ale jinak před tím než jsem strčil do mechaniky právě tady to Avp jsem neměl s RROD jedinej problem. Snad jednou kdysi dávno ale to jsem vypnul a zapnul Xko a všechno jelo dál normálně. No zjišťuju že Xko nebude zase tak jednoduchá mašinka :-) zkoušel jsem i googlovat a nalezl jsem nějaký zahraniční fora kde pár lidiček mělo stejný problém jako já ale jediný odpověďi kterejch se dočkali bylo "máš si koupit PS3" což je rada jako polib mi prd..l. tím chci říct že moc děkuju za tvoji radu a odpoveď Jo a na hadr nic nedostanu páč mám asi měsíc banána. Aspoň si to myslím protože mi hra hlásí "this game cannot be instaled" :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hansel1468622030 Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Jak mám sejmout královnu za mariňáka? Buchta mele něco o barelech, ale nikde je nevidím, zkoušel jsem to už asi 20x :( Jinak super hra, zatím jedu za marines, ale už se těším na ostatní rasy, hlavně na aliena, to už se nebudu mít čeho bát, ale oni jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Já teď hraju za predatora kampan na hard ale je to lehke ale tesim se az to budu hrat na Nightmare obtiznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 jsem za marinaky a musim to hrat jen za svetla :ú :) ne hra jse jim docela povedla Kazda hra ma - i + moje hodnoceni 9,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Jak mám sejmout královnu za mariňáka? Buchta mele něco o barelech, ale nikde je nevidím, zkoušel jsem to už asi 20x :( Jinak super hra, zatím jedu za marines, ale už se těším na ostatní rasy, hlavně na aliena, to už se nebudu mít čeho bát, ale oni jo :D Hehe přímo vedle ní nalevo a napravo jsou takový rozžhavený barely a ty normálně rostřílej,ale dáš do nich tak půlku zásobníku takže jestli hraješ na největší obtížnost tak je to celkem problém bo ze zadu na tebe skáčou alieni :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Hehe přímo vedle ní nalevo a napravo jsou takový rozžhavený barely a ty normálně rostřílej,ale dáš do nich tak půlku zásobníku takže jestli hraješ na největší obtížnost tak je to celkem problém bo ze zadu na tebe skáčou alieni :D. ja do teho vystrelil granat a bylo hrajem uroven HARD hra neni az tak spatna jak sem myslel ale za predatora mi to moc nejde teda aspon teda neslo uz jak mam nejaky ten arzenal tak to je pohoda ale ist len z nozma na 4-5marinaku je dost tazke neviditelnost nekedy nepomaha strilaju vsade kolem a dost su chytri aj alieni.Ja to mam rozehrate za kazdu rasu idem postupne a teda za aliena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Skvělá game už dlouho mě to nebavilo ... na xko sem si to nestáhl ..jen na pc protože to chci hrát česky a sem v poslední misi za mariňáka a musím říct už dlouho mě tak nic nebavilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.