SuD ml Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Čau, kdysi jsem tu někde viděl topic jak dostat schémata stažená z netu do PS3. Mohl by mě někdo kdo to zná,nějak laicky vysvětlit jak se to dělá:-) Protože co jsi vzpomínám tak se mě to nepovedlo to tam dát:-)) A neví někdo stránky kde se dají nějaké pěkné sehnat?:-) Předem Dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patver Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Zdar,najed si tady na foru na downloads,tam na slozku ostatni a tam je primo odkaz na stranky z tematama. A je jich tam nekolik tisic! Pak to jednoduse stahnes,najedes v hlavnim menu ps3 na theme setings a zvolis si jake tema chces! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuD ml Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Perfektní dík moc, akorát moc nepobírám jak to nakopnout do PS3 přes flashku protože to v ní neukazuje žádný ty stažený schémat. No zkusím se s tím poprat:-))Mám na to celou noc:-))) EDIT:Tak jsem to vyřešil tak že to do PS3 stahuju přímo z netu bo mě to z té flashky opravdu nejde,jsem holt lama:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Z te flesky je to jednoduchy na flesce si vytvoris slozku PS3 a v ni slozku THEME a do toho je nakopcis a ps3 uz ti to najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SuD ml
Čau,
kdysi jsem tu někde viděl topic jak dostat schémata stažená z netu do PS3.
Mohl by mě někdo kdo to zná,nějak laicky vysvětlit jak se to dělá:-)
Protože co jsi vzpomínám tak se mě to nepovedlo to tam dát:-))
A neví někdo stránky kde se dají nějaké pěkné sehnat?:-)
Předem Dík za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.