oZZe Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Zdravim, mohli byste mi doporučit nějaké letecké simulátory?? Od nejhorčích až po profesionální (spíš ty pro, hlavně né nějakej freeware).....THX samozřejmostí, možná přidám i nějaký ty credits.....díky všem za pomoc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shady333 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 IL2 Sturmovik jednoznacne nejlepsi letecky simulator :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Microsfot Flight Simulator X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electrike Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Microsoft Flight Simulator .. kamarád ve škole mě s tím každej den krmí jak je to supr.. když budeš chtít pošlu ti linky na download.. :) Edit: Kolega byl rychlejší.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Red Baron 3D ;) a samozřejmě IL2 ještě znám Tom Clancy's HAWX nebo tak nějak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deiv Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Combat Over Israel,Medicopter,Pacific Storm,Combat flight Simulator 2, Tom Clancy's HAWX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
oZZe
Zdravim, mohli byste mi doporučit nějaké letecké simulátory?? Od nejhorčích až po profesionální (spíš ty pro, hlavně né nějakej freeware).....THX samozřejmostí, možná přidám i nějaký ty credits.....díky všem za pomoc ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.