djmanny Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 zdravim... setkal jste se uz nekdo stim..ze mate nefunkční dalkovej ovladač? řešil to už nekdo??bo nejako opravoval?? zdá se mi ze normalne funguje..akroad se nechce pripojit k herní konzole... jenom porad blika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 musíš ho synchronizovat s Konzolí na horní straně je maličké tlačítko to drž a na konzoli pod dvířky mechaniky je taky malinké kulaté tlačítko to jen zmáčkni chvilku počkej a wuala :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 musis ho sparovat s konzoli tím malým tlačítkem vedle slotu na karty... EDIT: pozde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 To tlačítko poznáš podle toho že je označené takovým vystouplým znakem ve smyslu: kolečko a od toho jdou vlny (zaoblené vlny)..... já když zapojil konzoli poprvý a omylem ho zmáčkl a začli se pohybovat ty diody okolo vypínače a já se lekl Jestli to není nějaký chybový kód :wohow: po chvíli mi došlo že to bude na bezdr. ovladač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmanny Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 woaláá :-D a makačenko :) takze THX :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
djmanny
zdravim... setkal jste se uz nekdo stim..ze mate nefunkční dalkovej ovladač? řešil to už nekdo??bo nejako opravoval?? zdá se mi ze normalne funguje..akroad se nechce pripojit k herní konzole... jenom porad blika
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.