adiZ Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Zdravím. Protože si hodlám pořídit v budoucnu God of War III, rád bych věděl, o čem byly předchozí díly, které si už bohužel nemám možnost zahrát. Četl jsem něco o tom, že Kratovi zabili dítě a manželku a proto se bohům bude chtít pomstít na hoře Olymp ve 3.dílu série. Mohl by mi někdo stručně popsat příběh God of War a God of War II? Thanks + crdts vás neminou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Tady to máš;). Pokud bys to chtěl stručně, tak Kratos byl sparťanský generál, který v jedné bitvě s barbary prohrával, a tak prodal sám sebe do služeb Arese - boha války, aby mu pomohl zabít jeho nepřítele - barbara, který nad ním měl převahu. Takže pak konal různé ošklivé věci a Ares ho přinutil zabít i svoji vlastní ženu a dceru, proto je naštvaný na bohy Olympu a chce, aby všechno vrátili zpět, respektive vymazali minulost. Ale doporučuji si přečíst tu recenzi, je to tam všechno hezky popsané:) ... http://www.konzolista.cz/recenze/god-of-war-collection_278.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Zdravím. Protože si hodlám pořídit v budoucnu God of War III, rád bych věděl, o čem byly předchozí díly, které si už bohužel nemám možnost zahrát.Četl jsem něco o tom, že Kratovi zabili dítě a manželku a proto se bohům bude chtít pomstít na hoře Olymp ve 3.dílu série. Mohl by mi někdo stručně popsat příběh God of War a God of War II? Thanks + crdts vás neminou ;) A proč si nekoupíš na PS3 , GOW 1 a 2 ? Vyšlo to v jedný krabici a předělaný grafice :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Tady to máš;)http://www.konzolista.cz/recenze/god-of-war-collection_278.html No, dam ti aspon thanks, chtel jsem spise neco strucneho.. ale diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 A proč si nekoupíš na PS3 , GOW 1 a 2 ? Vyšlo to v jedný krabici a předělaný grafice :cheesygrin: Ne kazdej ma tedka volnej 1000 Kč na novou hru :P EDIT: sorry za double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 No, dam ti aspon thanks, chtel jsem spise neco strucneho.. ale diky ;) Už jsem to tam i "ustručnil":) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 OK, mas tam 500 crdts.. muzete LOCK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HeyHey Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Kratos je spartský generálom. Keď bojoval s barbarmi, tak prehrával. Poprosil Áresa, boha vojny, aby zabil jeho nepriateľov za jeho dušu. Po tomto získal svoje meče Blades of Chaos. Po útoku jedného mesta sa v kostole zmenil. Zeus ho poprosil aby zabil Áresa, ktorý zabíja v Aténach. Kratos ide po pandorinej skrinke, získa ju, ale Áres si to všimol, a hodil po ňom skalu, a zomrel, padá do podsvetia, ale podarí sa mu vyjsť von. keď sa vráti, získa späť pandorinu skrinku, tak získal moc a možnosť zabiť Áresa. Ale Áres ho transportoval do inej dimenzie, pri starom kostole, kde sa zmenil, spolu s jeho rodinou. Tam má zabíjať svojich klonov. Keď ich zabil, tak Áres sa nazúril a zobral mu meče, ktoré mu daroval, a zabil jeho manželku a aj dieťa. Kratos je v žiali ale uvidí veľký meč menom Blade of the Gods, a zabije Áresa. Kratos prosí bohov o odpustenie, potom sa zhodí zo skali. Ale Aténa mu v tom zabránila a zachránila a tak sa stal Kratos automaticky God of War-om. Toto je God of War 1.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 otvírat rok a půl starý topic :D no lol :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.