Ryder3.0 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ahoj,mám dotaz...můžu za chodu psp vyjmout pam.kartu?děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeanes Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 naprosto bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 já jen aby se třeba ta karta nebo to psp nepoškodilo :) nebo se mi nesmazali data..mám totiž 2 paměťovky a nebavilo by mě pořád napřed vypínat psp a pak ho zase zapnout:) ...díky jeanes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 nesmíš kartu zrovna používat (hrát hru, pouštět hudbu/video, ukládat/nahrávat hru) prostě dioda od karty nesmí svítit/blikat :psp: znamená, najeď si v XMB uplně doleva na Settings a kartu vyndej, dej druhou a užívej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 lol nějak sem to nepochopil :D pls vysvětli to jak pro retarda :D dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 lol nějak sem to nepochopil :D pls vysvětli to jak pro retarda :D dík napsaný to mam dobře hele, přečti si to víckrát, možná ti to pomůže :idea: ale abys neřekl, že jsem hajzl...takže vlevo občas bliká diodka od paměťový karty...no a když zrovna bliká/svítí tak kartu NESMÍŠ vyndat, v opačnym případě můžeš případně napiš, čemu konkrétně jsi nerozumněl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Prostě ti v tý chvíli přehazování nesmí na PSP blikat ta dioda že se z paměťovky načítá (je to ta horní vlevo). :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 najeď si v XMB uplně doleva na Settings a kartu vyndej, co budu dělat v settings?tam lézt nemusim stačí když dioda nebude blikat tak ju vyndám a dám druhou :-) ne? případně co se může stát když bude načítáno z karty a já ji vyjmu. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 no když najedeš někam do settings tak se Ti URČITĚ nebude pspčko pokoušet na kartu dostat...a pokud vyndáš kartu když nemáš? tak to JENOM přijdeš o data na kartě, sranda viď...takže ještě jednou, karta nesmí blikat a jistota je bejt v settings někde, tečka :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jasný, stačí když nebude blikat, ale když jsi v Settings tak je to taková jistota že to načítat fakt nebude. :) Když se bude něco načítat a ty ji vyjmeš tak se PSP nejspíš sekne a to je tak vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 a pokud vyndáš kartu když nemáš? tak to JENOM přijdeš o data na kartě, sranda viď... :psp: z komára velblouda:dozey: maximálně se ty data poškodí...či se jak říká connect psp sekne :-) edit:"sranda viď" ........<<---- viď? já nic nevidím ...sranda pro tebe asi určitě jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
ahoj,mám dotaz...můžu za chodu psp vyjmout pam.kartu?děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.